don_pedro
Fan(ka)
Pamiętam, że zawsze kolejkę zajmujesz!!
Ja mam wizytę dopiero 18 września na nfz, bo lekarka na urlopie, a 11 prywatnie, ale chyba nie pójdę, bo coś mi nie pasuje już ta lekarka...
Dlaczego Ci nie pasuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wizytę dopiero 18 września na nfz, bo lekarka na urlopie, a 11 prywatnie, ale chyba nie pójdę, bo coś mi nie pasuje już ta lekarka...
Ja unikam nacisku macicy na żyły śpiąc na lewym boku, a mam problemy z żyłami w nogach, więc się staram tak spać dla własnego dobra.
może magnez spróbujesz jednak?
Niby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?Dlaczego Ci nie pasuje?

oj tak staram się być pierwsza
najważniejsze jest podejście gina do ciebie i jak piszesz lepsze ma ta z NFZ to wtedy szkoda czasu i kasy na tą prywatną
Mnie ostatnio mecza wystarczajaco te upaly;-)
Ale dzis jakby troche chlodniej i juz od rana pomalutku sobie sprzatam...Okien myc nie musze bo w czwartek przyjedza moja mama( hurrraaaa!!) i bedzie sie nudzic po tygodniu wiec jej zostawie;-)Niech ma cos do roboty...bo bedzie marudzic hihi![]()
Wizyta o 12 45 a m´niepokoja m nie moje omdlenia i rozwolnia , pozatym nerwy mnie zjadaja . Dziekuje za troske.
ehhh..Ja na szczęście jeszcze nie. W pierwszej ciaży pomagał mi żel na nogi minterin pharmacerisMy wstajemy codziennie o 4.00, więc już nam wczesne wstawanie nie straszne.
Dziewczyny, czy Wy macie już skurcze łydek?

Również uważam, że jak jesteś zadowolona ze swojej na nfz, to nie mam sensuNiby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?

. zaraz idziemy na spacer, na plac zabaw, bo o dziwo nie pada. Miłego dnia
Niby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?
Witam w poniedziałek.
Moja mama już mi okna pomyła, a teraz się nudzi i nie wiem co jej wymyśleć.

załadowałam luteine i leże
Przez tydzień mam wolną chatę bo mama sie babcią opikuje i na ten okres przeniosła się do niej-JAKI SPOKÓJ:-)u mnie mierzą ciśnienie ale tego nie lubię bo mi z nerwów u niego się podnosi a w domu mam dobre wiec dlatego mam spisywaćNiby wszystko ok, ale czemu mi nie mierzy ciśnienia i nie waży...? Tylko pyta, jakie mam ciśnienie i wagę, a za 140 pln z usg powinna się trochę wysilić... Zresztą tą lekarkę na nfz bardziej lubię, pamięta mnie bez patrzenia w kartę i u niej będę rodzić, więc na tą prywatną chyba szkoda czasu... Jak myślicie?
a ważę sie w domu na jednej wadze choć wagę tam mają i można się zważyć 

mnie dziś 1 raz prawie skurcze złapały zdążyłam rozruszaćMy wstajemy codziennie o 4.00, więc już nam wczesne wstawanie nie straszne.
Dziewczyny, czy Wy macie już skurcze łydek?