• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja też idę na takie badanie, ale ze względu na wiek (37 l.) Choć moje pierwsze dziecko jest zdrowe i z ciążą też problemów nie było.

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spoacerku, wieje jak diabli, ale świeci słoneczko i cieplutko, aż żal w domu siedzieć.

Gosiu_k23, niestety przewijanie na łóżku odpada- Wiki zwiewa i podskakuje, także to odpada... A łóżeczko normalne na pewno niedługo dostanie, na jesieni będziemy przerabiać pokój biurowy na pokój maluszka i tam wstawimy meble Wikiego, bo ma cały komplet Platan z Glucka, przez te 2 lata nadal wygląda jak nowy.
A Wiki dostanie wszystkie nowe mebelki, już takie na wyrost, żeby i biurko było w komplecie. No ale to po wakacjach, na razie tylko myślę, zeby z ciążą było wszystko dobrze...

Co do USG genetycznego, to Dopplera w pierwszej ciąży lekarz włączył, teraz też będę pamiętać...

Jestem po USG :)
mojej Iskierki jeszcze nie widać, ale jest pęcherzyk i ciałko żółte, wielkość pęcherzyka to 0.94 cm, wiek ciaży z USG to 5tydz 6dzień, data porodu 28 styczeń 2010 :)
Następne USG 23 czerwca - będziemy wyczekiwać Iskierki z bijącym serduszkiem :tak:
Wg pani doktor wszystki idzie "ku dobremu" :tak:

:-)mi tez synus wychodzi!!!wopgole to mam takie jakies przeczucie ze to bedzie synus,w pierwszej ciazy nie wiedzialam do konca jaka bedzie plec ale mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka i sie sprawdzilo(nawet nie mialam imienia dla chlopca:-D)

Ja też mam straszne przeczucie, że to chłopak będzie.
Na poprzedniej wizycie ginekolog zapytała się mojego męża co by chciał, a on powiedział cyt: "...wszystko jedno byle zdrowe, ale z naciskiem na fiutka":-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny
Pakuje sie do szpitala :((
Wpadłam tylko powiedziec, ze u mnie beznadzieja, serduszko nie bije, martwy płod i musze jechac na zabieg, trzymajcie sie ciepło

najgorzej było powiedziec bliskim co sie stało...

Kochana... tak strasznie mi przykro. Jestem z Tobą myślami. W zeszłym roku przeżywałam dokładnie to samo. Wiem, że w tym momencie trudno w to uwierzyć, ale wszystko się ułoży... Trzymaj się...

Dzisiaj byłam na badaniu krwi, żeby sprawdzić, który lekarz się pomylił. Jutro rano wyniki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry