reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

No obiadek się robi:tak:mam wszystko pootwierane bo taka duzhota:szok:ale to nic ważne że ciepło bo mam dość deszczu i wiatru;-)

Nie dam rady Was nadrobić kobitki tyle produkujecie :-)

Napiszę tylko, że jestem po wizycie u gina. Z maluszkiem wszstko ok. Ginka powiedziała mi, że bóle podbrzusza mieć mogę bo wszystko rośnie i to całkiem normalnie. W razie czego mam brać nospe. Później wkleje w końcu fotkę USG bo już dużo na niej widać.

A i moja Fasolinka ma już 8 cm :-) Ginka powiedziała, że najprawdopodobniej urodzi się tak duża jak Julka albo i większa (4400), bo już jest o 2 tyg starsza wg USG niż według OM ;-)Ale takie geny ma mój mąż ;-)

super wieści:-)no i mały klopsik się szykuje:-)mój synek miał 3640 i 56 cm(nie wiem czy już czasem nie pisałam)i tez się ciesze że taki fajny się urodził hehe ale twój klops no no:-)

reklama
To super ze wszystko ok:):)Ja sie urodzilam z waga 4850:zawstydzona/y:

Ja z 2900 więc do moich dzieci się nie umywam :-D

super wieści:-)no i mały klopsik się szykuje:-)mój synek miał 3640 i 56 cm(nie wiem czy już czasem nie pisałam)i tez się ciesze że taki fajny się urodził hehe ale twój klops no no:-)

No Julka była duża, 4400 i 62 cm. Ale to po mężu bo on miał też 4400 i 60cm. Więc u mnie w domu będę mogła się czuć jak krasnoludek. Mąż ma 2 metry, Julka się szykuję też na dużo pannice, rodzina od strony męża to same giganty a u mnie takie kurdupelki :-)

Ostatnia edycja:
hehe no juz nie przesadzaj z opuszczaniem forum ;-)wkońcu jestesmy tutaj po to żeby dyskutować, a że czasem mamy odmienne zdania...no cóz...takie życie:-D
No dokładnie, każda z nas ma swoje zdanie i super, że jesteśmy babeczki z charakterem a nie takie, co to tylko sobie przytakują!!

Mój synek urodził się z wagą 3100 g i 53 cm, teraz też chcę takiego samego!!

No dokładnie, każda z nas ma swoje zdanie i super, że jesteśmy babeczki z charakterem a nie takie, co to tylko sobie przytakują!!

Mój synek urodził się z wagą 3100 g i 53 cm, teraz też chcę takiego samego!!

Ja bym chciała, żeby drogi dzidziuś był krótszy od córci, bo wszystkie ciuszki jakie kupiłam w rozmiarówce 56 mogłam odłożyć w kąt, a 62 starczyły jej na miesiąc. Więc mam nadzieję, że teraz dłużej się nacieszę tymi małymi ciuszkami. ;-) Co do wagi to wszystko mi jedno, po Julce już wiem, że przetrzymam wszystko, zresztą pierwszy poród miałam baaardzo łatwy mimo że dzidziuś taki klops :-)

Ja wiem, że moja siostra urodziła się z wagą 5300 g, ja bym swojej musiała w książeczce poszukać, ale mama mi mówiła, że byłam chuda i długa, a siostra pulpecik.

BLACK WIZARD no faktycznie to po M:tak:mój ma 182 cm a ja 158 cm tak więc dlatego ja za dużych dzieci nie będe mieć chociaz jak patrze na synka to on wyglada ja nie jeden 3 latek a jeszcze nie ma 2 i tez każdy gada bo jest wysoki i ma długie stopy co niewiadomo co z niego wyrośnie:-)

Ja bym chciała, żeby drogi dzidziuś był krótszy od córci, bo wszystkie ciuszki jakie kupiłam w rozmiarówce 56 mogłam odłożyć w kąt, a 62 starczyły jej na miesiąc. Więc mam nadzieję, że teraz dłużej się nacieszę tymi małymi ciuszkami. ;-) Co do wagi to wszystko mi jedno, po Julce już wiem, że przetrzymam wszystko, zresztą pierwszy poród miałam baaardzo łatwy mimo że dzidziuś taki klops :-)

Ja i tak miałam i będę mieć cc, także z myślą też o ciuszkach chcę malucha, bo mam masę cudeniek na 56.

BLACK WIZARD no faktycznie to po M:tak:mój ma 182 cm a ja 158 cm tak więc dlatego ja za dużych dzieci nie będe mieć chociaz jak patrze na synka to on wyglada ja nie jeden 3 latek a jeszcze nie ma 2 i tez każdy gada bo jest wysoki i ma długie stopy co niewiadomo co z niego wyrośnie:-)

A Julka ma 5.5 miesiąca i nosi ciuszki rozmiar 80 :szok:

reklama
Black Wizard cieszę się że wszystko dobrze.
Jeśli chodzi o wagę urodzeniową to ja 2700, mój mąż 4100 :szok::szok::szok: jako ośmiomiesięczny wcześniak:szok::szok::szok:, A nasz synek 3565:-):-):-). Czyli wyszła średnia:-D:-D:-D:-D

Do góry