reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

no to wróciłam od lekarza....;-);-);-)
Na szczęście wszystko oki. Wyniki wszystkie w normie:-):-):-):-) ciśnienie też, żadnych infekcji ani pasożytów. :tak::tak::tak: Jak tylko weszłam do gabinetu moja lekarka "schudłaś!!" , a ja na to że nie wiem ...od razu na wagę mnie wysłała i rzeczywiście 5 kg mniej.... to jak na razie dobrze bo miałam trochę nadwagi po pierwszej ciąży. Oczywiście nie omieszkała zapytać o Sebastiana, utkwił jej ten numer z alarmem w głowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mały dzielnie zachowywał się u sąsiada - nawet nic nie narozrabiał co mu się rzadko zdarza:dry::dry::dry::dry:. Za to cały umorusany, biegali po podwórku a w nocy lało.
Idę coś przekąsić, bo zaraz umrę z głodu :-D:-D:-D

suuuper:-)no i synek hehe to faktycznie super zabawe tam zrobił:-D

reklama
no to wróciłam od lekarza....;-);-);-)
Na szczęście wszystko oki. Wyniki wszystkie w normie:-):-):-):-) ciśnienie też, żadnych infekcji ani pasożytów. :tak::tak::tak: Jak tylko weszłam do gabinetu moja lekarka "schudłaś!!" , a ja na to że nie wiem ...od razu na wagę mnie wysłała i rzeczywiście 5 kg mniej.... to jak na razie dobrze bo miałam trochę nadwagi po pierwszej ciąży. Oczywiście nie omieszkała zapytać o Sebastiana, utkwił jej ten numer z alarmem w głowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mały dzielnie zachowywał się u sąsiada - nawet nic nie narozrabiał co mu się rzadko zdarza:dry::dry::dry::dry:. Za to cały umorusany, biegali po podwórku a w nocy lało.
Idę coś przekąsić, bo zaraz umrę z głodu :-D:-D:-D
no to fajnie jak jest wszystko wporzadku :tak:

Kobitki czy wy nie macie problemów z zołądkiem?najgorzej jest rano jak sie obudze to dopóki czegos nie zjem to mnie tak sciska ze az w plecach boli./Zastanawiam sie czy to nie po duphastonie w koncu biore 3 tabletki dziennie juz od 3 miesiecy jak myslicie?a tak wogóle to mi sie chce zupy buraczkowej i jezor juz mam przy podłodze:tak::-):-)

Kobitki czy wy nie macie problemów z zołądkiem?najgorzej jest rano jak sie obudze to dopóki czegos nie zjem to mnie tak sciska ze az w plecach boli./Zastanawiam sie czy to nie po duphastonie w koncu biore 3 tabletki dziennie juz od 3 miesiecy jak myslicie?a tak wogóle to mi sie chce zupy buraczkowej i jezor juz mam przy podłodze:tak::-):-)
mnie sciska tylko i wylacznie wtedy kiedy zjem za malo na noc...
ale da sie przezyc :tak:

Witam ponownie:-)
Zmęczona jestem...wysprzątałam dom, czekam teraz na kuzynkę, bo na kawkę miała wpaść:tak: muszę bidulkę troszkę pocieszyć, bo niedawno rozpadł jej się związek, a 3 października miał być ślub:-( eks-narzeczony odnalazł swoją byłą dziwczynę i chyba miłość mu wróciła. Drań!!!:angry::angry::angry: ja bym kolesia zabiła:angry:

Jakiś obiadek przydałoby się zrobić...chyba zrobię placki ziemniaczane, mąż i Zuzia bardzo je lubią, zresztą ja też, więc może być, a co tam...może być coś zwykłego:-)

Ciągle chce mi się pić...;-)
Idę odpocząć :-)
Pozdrawiam:-)

cześć dziewczyny :)
a ja się dziś od rana mocno zastanawiam kto we mnie mieszka.. .chłopczyk czy dziewczynka? I ciekawe która z nas pierwszy dowie się płci maluszka :):)

Witam ponownie:-)
Zmęczona jestem...wysprzątałam dom, czekam teraz na kuzynkę, bo na kawkę miała wpaść:tak: muszę bidulkę troszkę pocieszyć, bo niedawno rozpadł jej się związek, a 3 października miał być ślub:-( eks-narzeczony odnalazł swoją byłą dziwczynę i chyba miłość mu wróciła. Drań!!!:angry::angry::angry: ja bym kolesia zabiła:angry:

Jakiś obiadek przydałoby się zrobić...chyba zrobię placki ziemniaczane, mąż i Zuzia bardzo je lubią, zresztą ja też, więc może być, a co tam...może być coś zwykłego:-)

Ciągle chce mi się pić...;-)
Idę odpocząć :-)
Pozdrawiam:-)
oj wspolczuje Twojej kuzynce... tacy sa faceci dranie jakich malo...
szkoda ze tak sie stalo... :dry:
ja dzis mam na obiadek klopsiki z pieczarkami juz mam zrobione :cool2:

reklama
ania98765 współczuję kuzynce, ale .. .lepiej teraz nić po ślubie. WIdocznie na nią nie zasługiwał i na nią czeka jeszcze jej Książę :)

z imieniem u nas będzie duuuży problem:D ale wybierać zaczniemy po następnym USG pewnie, w II trymestrze:)

Do góry