reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czesc! nie wiem jak u Wa ale u mnie brzuch zaczal wystawac i szorciki przedciazowe musialam odlozyc na przyszle lato ;-) spanie na brzuszku jest jeszcze ok ale czuje jak bym miala w brzuchu pilke ;-)
Jak Wasze brzuszki? plasciutkie jeszcze? Pozdrawiam :-D

kobitko juz prawie wszystkie mamy brzuszki niektóre sa na wątku pokazane :tak:co tak mało wpadasz:confused:

reklama
Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:

ps. u mnie jakiegokolwiek regulaminu brak;) więc jestem bezpeiczna;-) a tak powaznie to mam dziś takiego lenia że tylko patrzę jak tu się poobijać;P

Nie konkretnie o regulamin mi chodziło tylko o to, co się podpisuje przy umowie o pracę, chyba warunki pracy to się nazywa albo obowiązki służbowe, nie pamiętam...

Witam.

Ale żeście naskrobały:szok: Ja już zdążyłam wrócić z zajęć gimnastycznych z moim smokiem. Złapał nas deszcz przy okazji i pada do teraz, więc na razie musimy sobie spacerowanie odłożyć na później.

Asiax przykro mi z powodu tego co się stało. Najważniejsze, że Ty i dziecko jesteście cali. Różnie się takie historie kończą.

Co do papierosów - na szczęście nie musiałam rzucać, bo nie palę (pomijam incydent w szkole średniej, kiedy z koleżanką wypaliłyśmy dwie paczki jednego dnia:baffled::baffled::baffled::baffled:, ale na tym się historia palenia kończy), ale widzę, że sporo z Was musiało się z tym uporać. Może wytrwacie na dłużej niż okres ciąży i już Was nie pociągnie? Tego Wam życzę. Zdrowiej dla Was i dla dzieci.

Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:
Magnez na 100% jest bezpieczny, a co do dawkowania to zależ który konkretnie kupisz, bo one różne dawki mają i trzeba na ulotce doczytać. Magnez uspokaja macicę i można go całą ciążę brać i odstawić 2 tyg przed porodem dopiero. Jeśli te bóle to od jelit, to zmień dietę na bogatszą w błonnik i dużo płynów.

nie wiem sama co tak mnie wzieło hmm jadłam jajecznice może to przez nią:confused:ale jadłam ją nie na kolacje tylk szybciej:confused:

a co do naczyniaków ja niestety nie pomogę:sorry2:

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)
Woda najlepsza, ja też nie lubię, ale co zrobić, soków kupuję różne smaki, ale patrzę, czy bez cukru, bo mam z tym problemy...

reklama
Do góry