reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
wow! :-D moze jak bylam pierwszy raz w ciazy to brzuch nawet specjalnie wypinalam aby bylo widac ale jak 2gi raz to ja wole wciagac i miec jak najdluzej plasko ;-)
nie wpadam, bo dziecie mnie pochlania w 100% :-D
Ja zauważyłam, że w pierwszej ciąży później było brzuszek widać, teraz to szybciutko się zaokrąglił.

Dzisiaj, zaczynam 15 tydzień, jestem w szoku!!

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)

jajka na pewno świeże bo ze sklepu były co kupione tez nie śmierdziały no i konsynstencja takze była ok:confused:ale wiecie co ja napiłam się napoju gazowanego:confused:ale chociaż np.dzisiaj tez i jest ok i wogóle jak tego lifta piłam to nigdy mi nic takiego niezrobiło hmm coż może potrzebowało mnie przeczyścić i normalnie teraz mi się śmiać chce:-D:-D:-Dno ale ten ból nie był taki śmieszny mam nadzieję że już nie spotka bynajmiej w najbliższym czasie jedynie przy porodzie co żebym im tam niespodzianki nie zrobiła:-D:-D:-D

jajka na pewno świeże bo ze sklepu były co kupione tez nie śmierdziały no i konsynstencja takze była ok:confused:ale wiecie co ja napiłam się napoju gazowanego:confused:ale chociaż np.dzisiaj tez i jest ok i wogóle jak tego lifta piłam to nigdy mi nic takiego niezrobiło hmm coż może potrzebowało mnie przeczyścić i normalnie teraz mi się śmiać chce:-D:-D:-Dno ale ten ból nie był taki śmieszny mam nadzieję że już nie spotka bynajmiej w najbliższym czasie jedynie przy porodzie co żebym im tam niespodzianki nie zrobiła:-D:-D:-D
Patrysiu, mnie po gazowanym też w jelitach kręci, chociaż przed ciążą było normalnie... może soda w tym napoju była, czy coś takiego...

Mi także szybko brzuszek wyskoczył a w pierwszej ciąży to właśnie w 4 miesiacu dopiero sie pokazywał a mi już zgrubienie było widoczne w 7 tc:tak:

A i przypomniało mi się że na kolacje jadłam zupke chińską i ciekawe czy to ona nie zrobiła swojego bo ten napój ja już w ciąży piłam i nie miałam problemu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry