reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

WItam,
wczoraj u profesorka ok, wszystk ona razie ok i mam nadzieje,zę juztak zostanie :-) oczywiście znowu podkreślał mój wiek i wogóle, kurde przecierz nei jestem jakąś staruszką i na amniopunkcję się nie kwalfikuję wiec chyba nei jest tak źle z tą moja starościa :baffled:
Generalnie i tak wczoraj się denerwowąłam i dzisiaj to ze mnie schodzi i głowa mnie boli...

co do wagi to ja sie nie wypowiadam, bo tę ciążę zaczełam z taką z jaką kończyłam poprzednią :-(

ivi co do bobu to on może jak ziemniaki zdębieć i wtedy nie będzie chciał się ugotować :cool2: więc na przyszłosć to nie dopusć, zeby przestał się gotować i będzie ok :tak:

reklama
WItam,
wczoraj u profesorka ok, wszystk ona razie ok i mam nadzieje,zę juztak zostanie :-) oczywiście znowu podkreślał mój wiek i wogóle, kurde przecierz nei jestem jakąś staruszką i na amniopunkcję się nie kwalfikuję wiec chyba nei jest tak źle z tą moja starościa :baffled:
Generalnie i tak wczoraj się denerwowąłam i dzisiaj to ze mnie schodzi i głowa mnie boli...

co do wagi to ja sie nie wypowiadam, bo tę ciążę zaczełam z taką z jaką kończyłam poprzednią :-(

ivi co do bobu to on może jak ziemniaki zdębieć i wtedy nie będzie chciał się ugotować :cool2: więc na przyszłosć to nie dopusć, zeby przestał się gotować i będzie ok :tak:

Dziwny ten twój lekarz ja mam 34 lata i moja ginka powiedziała że amiopunkcję robi się teraz od 37 roku życia i u mnie nie jest to uzasadnione, ale decyzja należy do mnie i stwierdziłam że co z tego że nawet się dowiem że z dzidzią coś nie tak jak i tak ciąży nie byłabym w stanie usunąć, poprostu cały czas pozytywnie myślę.:cool2:
A u mnie z wagą tak jak u Ciebie jak szłam rodzić pierwsze dziecko to ważyłam tyle co na początku tej ciąży. :-)

witam witam za wami nadazyc to jest wyzwanie! ja gotuje barszcz czerwony zabielany ale jakis jasny mi wychodzi!leze i brzusio boli jem tabletki takie jak nospa od lekarza ale moje ma juz 15 tygodni i 5 dni

Czesc! nie wiem jak u Wa ale u mnie brzuch zaczal wystawac i szorciki przedciazowe musialam odlozyc na przyszle lato ;-) spanie na brzuszku jest jeszcze ok ale czuje jak bym miala w brzuchu pilke ;-)
Jak Wasze brzuszki? plasciutkie jeszcze? Pozdrawiam :-D

Ale masz fajnie mozesz spac na brzuchu, ja juz nie moge a nawet nie staram sie bo ktos mi powiedzial ze nie wolno:sorry2:

Ja dzis na obiad flaki, dla odmiany. A co do mezow to moj sie jakos wyjatkowo stara, przed ciaza klocilismy sie dosyc czesto a teraz prawie wcale, nawet nie mam sie czego czepic, sprzata, gotuje:tak: ale pewnie to cisza przed burza:sorry2:

Ale masz fajnie mozesz spac na brzuchu, ja juz nie moge a nawet nie staram sie bo ktos mi powiedzial ze nie wolno:sorry2:

Ja dzis na obiad flaki, dla odmiany. A co do mezow to moj sie jakos wyjatkowo stara, przed ciaza klocilismy sie dosyc czesto a teraz prawie wcale, nawet nie mam sie czego czepic, sprzata, gotuje:tak: ale pewnie to cisza przed burza:sorry2:

ciesz się póki jest grzeczny bo taki stan niestety nie trwa wiecznie:-D

Ciotka mojego męża ostatnio powiedziała mi, że ja to Pana Boga za nogi złapałam. Taki to niby wspaniały jest mój ślubny, że sprząta, gotuje, itp. a ja moge leżeć do góry brzuchem. Ciekawe , kto jej takich bzdur nagadał, bo on jak przychodzi z pracy to d... nie rusza z przed kompa. Chyba jej wypożycze bratanka, niech sobie zobaczy jaki to aniołek i .. Az mi się ciśnienie podniosło:growl:

A ja się muszę czymś pochwalić... kupiłam dziś pierwsze rzeczy dla Maleństwa :-D . Wszystkie najmniejsze na 56/62cm . Wpadły mi w ręce 3 pary spodenek, 4x Body, 2 czapeczki, 2 pary bucików takich pierwszych, 2 pary łapek i sweterek :-D Kolory oczywiście takie,że dla obu płci założe- białe, niebieskie i kremowe .TAKA JESTEM SZCZESLIWA!!! chodze i ogladam to juz chyba po raz tysięczny :-D No i dostałam od znajomej masę gazet o dzidziusiach,więc zabieram się do lektury :-) Miłego popołudnia Dziewczyny ;-)

A ja się muszę czymś pochwalić... kupiłam dziś pierwsze rzeczy dla Maleństwa :-D . Wszystkie najmniejsze na 56/62cm . Wpadły mi w ręce 3 pary spodenek, 4x Body, 2 czapeczki, 2 pary bucików takich pierwszych, 2 pary łapek i sweterek :-D Kolory oczywiście takie,że dla obu płci założe- białe, niebieskie i kremowe .TAKA JESTEM SZCZESLIWA!!! chodze i ogladam to juz chyba po raz tysięczny :-D No i dostałam od znajomej masę gazet o dzidziusiach,więc zabieram się do lektury :-) Miłego popołudnia Dziewczyny ;-)

Gratuluje pierwszych zakupow ja tez mam na nie ochote:cool2:

Beti81 ty mnie nie starsz ja w ciazy jestem:-D

Ja wogóle do dupy jakas jestem dzisiaj -chyba cos w powietrzu wisi ,jakas burza czy co.:tak:Mój zaraz z pracy wróci i ciekawe czy bedzie zawieszenie broni czy nadal ciche dni:crazy:Cos bym zjadła dobrego,ale nie wiem co:confused:Macie jakies sprawdzone sposoby na zaparcia bo nie wyrabiam juz:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już tu się nie będe udzielać, chuderlaki... :-):-):-)
Bo przy was nabieram kompleksów, a na dodatek jakieś dwa miesiące przed zaciążeniem rzuciłam palenie, więc na wadze przybywa podwójnie:szok::szok::szok: Pozatym jestem po trzydziestce, więc sadełko też się szybciej odkłada.:szok::szok::szok: A nie jem słodyczy, jem dużo owoców i warzyw, i co...:szok::szok::szok:
Ja się z wami tak nie bawie...:-):-):-) Jeszcze mnie dogonicie z wagą :-):-):-)

no to witaj w gronie ja przed ciążą 70kg:-) kawał baby ze mnie:zawstydzona/y:

Witam Was smutna i niewyspana, wczoraj wieczorem miałam kolizję, przywalił we mnie pijany kierowca i uciekł, straciłam dwie i pół godziny na rozmowach z policją, ale dzięki Bogu złapali go. Teraz to będę miała latania po komisariatach i ubezpieczycielach, szkoda gadać. Całą noc się denerwowałam i nie mogłam spać, zasnęłam o 00.30 a wstałam o 1.38, a rano do pracy, teraz zasypiam przy komputerze.:angry:

co za palant:angry: dobrze, że bardzo się nie zestresowałaś:tak:

Ciotka mojego męża ostatnio powiedziała mi, że ja to Pana Boga za nogi złapałam. Taki to niby wspaniały jest mój ślubny, że sprząta, gotuje, itp. a ja moge leżeć do góry brzuchem. Ciekawe , kto jej takich bzdur nagadał, bo on jak przychodzi z pracy to d... nie rusza z przed kompa. Chyba jej wypożycze bratanka, niech sobie zobaczy jaki to aniołek i .. Az mi się ciśnienie podniosło:growl:

skąd ja to znam, przylezie z pracy i komputerzysko :angry:
a ja nie dość, że praca to jeszcze dom no bo przecież samo się nie wypierze i nie ugotuje no nie;-)
ale fakt jak mu powiem to jest grzeczny, robi i nie marudzi tylko trzeba powiedzieć jak dziecku:-p
jest okropnie gorąco, nie lubie lata:no:
a juterko do gina, bo w końcu wrócił z urlopu:happy2:

Do góry