Witajcie!!
Miałam wczoraj do Was napisać, ale miałam taki nastrój, że nie chciałam nikomu psuć humoru

W piątek byliśmy w kinie i było super

A po kinie mieliśmy iść gdzieś jeszcze, ale tatusia spotkaliśmy

z babą

i czar wieczoru prysł... Wczoraj przez to miałam kiepski dzień... Ale wieczorem pojechaliśmy do tesco po prezenty dla dzieciaczków naszych (chrześniaków) i lepiej mi się zrobiło...

Przy kasach pełno ludzi było, więc poszłam do tej dla uprzywilejowanych i się wyżyłam ;-) Ludzie są okropni muszę Wam powiedzieć... Stanęłam na początku na końcu, a przede mną jakieś 20 osób

Ludzie się oglądają za siebie i udają, że nie widzą dziewczyny z wielkim brzuchem (jedynej w kolejce)!! I wkurzyłam się w końcu!! Powiedziałam ładnie i z uśmiechem 'przepraszam,...' i co?? Jakiś koleś spojrzał na mnie morderczym wzrokiem i zapytał jakim to prawem?! Sławek chciał mu coś powiedzieć, ale tak mu nawtykałam, że odzywać się nie musiał!! Więc za moje krzywdy wyżyłam się na obcych

A jak szliśmy do samochodu, to chyba kara mnie za to spotkała, bo poślizgnęłam się i upadłam :-( Mam siniola na biodrze i boli jak jasna cholera, aż popłakałam się tam :-( Ręce mam pościerane i wyglądam jak po wojnie :-( Jakby teraz przyszło mi rodzić, to za nic w świecie bym nóg nie rozszerzyła!! Nie wiem co by to było... Mam nadzieję, że szybko wrócę do siebie
Joasia fajnie masz, że J. dziś w domku... Mój pojechał do pracy o 6 dziś :-( Wróci jutro nie wiem o której... :-( A od stycznia wprowadzają tutaj 4 zmiany, więc już nie będzie czegoś takiego jak 'wolna służba'... Dobrze, że Oliwka Tatusia ma w domku na Mikołajki...
Justys85 teraz to norma, że szyjka się skraca... Już końcówka ciąży i na to pora przychodzi!! Nie martw się i stosuj do zaleceń lekarza!!

Będzie dobrze!!
Głodna jestem dziś jakoś tak.. Ale tylko na mandarynki

Nie mam jak iść kupić przez te nogę bolącą, mama też nie pójdzie, bo ją noga boli, zrobił się jej skrzep żylakowy, a rok temu operację miała na to, a dziś tak ją boli, że chodzić nie może... Tak więc dziś jesteśmy dwie kaleki w domu

Ciekawe kto z psem wyjdzie później... :-(
Ajjj... Zaraz biorę się za naukę, bo 2 tygodnie mi zostały

Muszę pozaliczać wszystko
Miłego dnia Wam życzę!! :-)
Duuużo prezentów od Mikołaja!! :-)
Mój suwaczek mnie dziś przeraził hihihi :-) Pięknie wygląda, ale przeraża