reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ale duzo produkujecie.
Dzis we wloszech jest swieto narodowe Matki Nieskalanej czy Dziewiczej. W kazdym razie bez grzechu.
A gdzie podziewaja sie wszyscy Wlosi? oczywiscie w centrach handlowych, wszelkiego rodzaju sklepach hehe:-D oczywiscie wszystko pootwierane:tak: i brak miejsc na parkingach:cool:
Handel to handel, a nie ma to jak przedswiateczny;-)

Witam styczniowe mamuśki:) właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia- żałuję że tak późno zaczęłam chodzić- fajnych rzeczy można się dowiedzieć...Zostało mi tylko 6 tyg do terminu- zapewne bardzo szybko to zleci...o ile nie urodzę wcześniej...gdyż szyjka mi się zaczęła skracać....moja gin kazała mi leżeć i brać asmag... za tydzien wizyta wiec okaze sie czy szyjka nadal sie skraca... juz zaczynam sie bac porodu...a wy?? myslicie juz o tym tak czesto jak ja?? buziaki cieple w te chłodne dni dla was mamuski i dla waszych skarbków.

reklama
No to jestem po wizycie!! To ostatnia wizyta przed porodem. 28 grudnia ktg, 4 stycznia kolejne, cięcie prawdopodobnie 6- trzech króli:szok::-)Filip czwarty:-D. Jak to pani powiedziała że ja nie z tych co szybciej rodzą i w pierwszej wersji miało być 4 stycznia, ale potem przemyślała i stwierdziła, że i tak nie mam co robić:cool2:to mogę wpaść do szpitala. Znieczulenie lędźwiowe, miała mi coś przypisać w związku z bezsennością, ale mój M ją zagadał i zapomniałam:eek:. Wyślę go za karę w czwartek jak znów dziś nie będę spać:cool:
joasiaz tego co pamiętam, co dziewczyny pisały to po luteinie było bardzo mokro:laugh2:
A Filippo waży 2600 i powinien mieć około 3500

Do góry