Dzień dobry.
Ale produkcja ;-)
Roxeen, dobrze, że już w domku jesteście i to 2 w 1, a to ciśnienie to faktycznie....taki już Twój urok. A miałam pytać kiedyś jak Twój poziom żelaza, czy jeszcze kontrolujesz?
golanda, kto jak kto, ale Ty wagą to się akurat przejmować nie powinnaś
Brzuszek masz jak mój w 6 miesiącu ciąży. Mi po pierwszym porodzie rozmiar biustu się powiększył ;-) z czego się cieszę
Wczoraj cały dzień na zakupach, ale już wszystko kupione. Jeszcze tylko prezent dla chrześniaka i komplet. Teraz troszkę dom ogarnę i zabieramy się do ubierania choinki.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.
Ale produkcja ;-)
Roxeen, dobrze, że już w domku jesteście i to 2 w 1, a to ciśnienie to faktycznie....taki już Twój urok. A miałam pytać kiedyś jak Twój poziom żelaza, czy jeszcze kontrolujesz?
golanda, kto jak kto, ale Ty wagą to się akurat przejmować nie powinnaś
Brzuszek masz jak mój w 6 miesiącu ciąży. Mi po pierwszym porodzie rozmiar biustu się powiększył ;-) z czego się cieszę Wczoraj cały dzień na zakupach, ale już wszystko kupione. Jeszcze tylko prezent dla chrześniaka i komplet. Teraz troszkę dom ogarnę i zabieramy się do ubierania choinki.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.
Zresztą chyba to pierwsze wody muszą odejść nie?
ja mu że zobaczy jak będę rodzić jakiego będzie mieć cykora a on że "nie jedzie" to ja mu na to że "to ja rodzę w domu "
mi przebijali w czasie porodu ;-)
Dziewczyny uwaga jeste wciekla , rozumiem , ze pan musi sie wyspac, nie wiem czym on sie ostatnio tak meczy bo od 3 tyg siedzi w domu i nic nie robi.
Kąpiel nie pomaga