reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
o kurczątko...hejka dziewczyny![]()
jak tam samopoczucie przed świetami?
bo ja własnie wróciłam z wizyty ostatniej u gina i...... mam 2 cm rozwarcia i lekarz powiedział że moge do kolacji wigilijnej nie dotrwać w domku
mała waży 3300 g i juz wychodzi do mnie
kurczaki zaczełam się bać !!! nie wiem ciesze się a zaraz ogrania mnie panika i tak w kółko...... co robić co robić !!
jedno wiem na pewno...ide się wkońcu spakować !!!![]()
to decyduj na poważnie, jesteś styczniówka czy nie? 
następnaTysiolek, to dla Ciebie ma być ten gwiazdkowy prezent!A na pytanie - co robić - odpowiem: urodzić!!! ;-)
Ja jestem ciekawa, jakie u mnie rozwarcie. Rano takie skurcze miałam, że mnie lekki strach obleciał. A mój synek tak się wczuł w rolę, że cały dzień pyta, czy możemy już jechać do szpitala, bo on by się chciał autobusem przejechać.
.
wez moze go na przejażdzkę wysiądźcie koło szpitala i wróćcie kolejnym.. bo inaczej gotowaś się poświęcić i urodzić w grudniu a jak Tysiolek urodzi w święta to kto jej obrazek wstawi?macy
Poczucie humoru to on ma, ale tylko w naszych oczach, bo dla niego to wszystko bardzo poważne jest. W lutym skończy cztery lata i ciekawa jestem, jak zareaguje na siostrę.już któryś raz z kolei piszesz o swoim synku i wydaje mi się ze to musi byc swietny dzieciaczek z ogromną dawką poczucia humoru
how old is he?
Morka, Tysiolek nie odpowie, bo się pakuje w pośpiechu.Tysiolek to o której rodzisz ?Bo jak do kolacji nie dotrzymasz to sobie dzisiaj podjedz
A masz jakieś skurcze czy cuś?
Kaja, toż mówię, że skurcze rano były, a teraz brzuch tylko mi ciągnie z jednej strony, ale to wszystko to norma. A mój mąż od 25 grudnia do 4 stycznia ma urlop, więc nie wykluczam, że w tym czasie będziemy namiętnie wywoływać dzidzię z brzucha.

LauLau
Witam przedświątecznie :-)
Nawet nie mam czasu nadrobić ... wpadam tylko chwilkę życzyć wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT :-) dużo spokoju, ciepła i miłości ... i oczywiście udanych porodów wszystkim, które pod choinkę dostaną dzieciaczki :-)
Trzymajcie się cieplutko !!!
Ciekawe ile będziemy mieć maluszków, jak wpadnę po świętach ;-)
Nawet nie mam czasu nadrobić ... wpadam tylko chwilkę życzyć wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT :-) dużo spokoju, ciepła i miłości ... i oczywiście udanych porodów wszystkim, które pod choinkę dostaną dzieciaczki :-)
Trzymajcie się cieplutko !!!
Ciekawe ile będziemy mieć maluszków, jak wpadnę po świętach ;-)
macy
No popatrz, w tak młodym wieku się znają na rzeczy. Mój synek ostatnio rozmawiał z dziadkiem przez skype'a i dziadek się jego pyta: No i jak się żyje? A synek bardzo rezolutnie: Dobrze, a dziadek Adam (drugi dziadek) nie żyje.aaa uwielbiam takie dzieci uwielbiam !!!
przez jakiś czas opiekowałam sie bliźniętami (jednojajowymi !!! nie do rozróznienia co czesto wykorzystywali)
Jak zaczełam ich pilnowac mieli prawie 3 latka, jak skonczyłam być ich niania mieli po 4 latka
Matko co ja przez ten rok łez ze smiechu wylałam to chyba nigdy
oboje oczywiscie tez mega powazni
Pamiętam jak pewnego dnia przy sniadaniu Alanek spojrzał tak na mnie badawczo i powiedział :
Niania a Ty masz didi
na co ja : No tak Alanku wszystkie dziewczynki mają didi
na co Eryk jego brat z miną bardzo powazną :
No tak...wszystkie, ale nie takie wielgachne
Do teraz rodzice Alana i Eryka opowiadają tę anegdote wszystkim na około i do teraz Eryczek jest zdania że tylko ich niania ma taaakie duze didi ( no cóż znalazł sie 4 letni znawca tematu)

Tysiolek, to dla Ciebie ma być ten gwiazdkowy prezent!A na pytanie - co robić - odpowiem: urodzić!!! ;-)
Ja jestem ciekawa, jakie u mnie rozwarcie. Rano takie skurcze miałam, że mnie lekki strach obleciał. A mój synek tak się wczuł w rolę, że cały dzień pyta, czy możemy już jechać do szpitala, bo on by się chciał autobusem przejechać.
Asiowo, teraz córcia będzie Was zaskakiwać każdego dnia.
no wąłsnie chyba już wiem jaki prezent pod choinkę dostanę

ale jak mnie w same święta naciśnie i pojade rodzić to będzie już czysta złośliwość hihih ;-)

morka no niestety dokładnej godziny nie znam ;-) ale zaczełam już własnie wcinać sobie śledziki - co bym chociaż cośik sobie pojadła
skurcze mam ale takie mało bolesne - tyle co mi się brzucho napina i nic więcej ale od kilku dni bardzo boli mnie brzuszko - no nic zobaczymy bo w zasadzie z takim rozwarciem można jeszcze sporo pośmigać

Kaja_10 pewnie że jestem styczniówka - będe zaciskac nogi ile tylko sił będe miała
dopiero jak usłysze petardy na dworze to puszcze ...popuszcze chyba 
aga23
roxeen chłopaki najwyrazniej znają sie na rzeczy ;-)
Kurcze dziewczyny co niektóre z rozwarciami i niewiedzą czy jutrzejszej kolacji doczekają np.nadineczka 5cm a moze juz sie powiekszyło i nawet niewiem
i Tysiolek już 2 cm.
A mi mąż wczoraj kupił ananasa i napiera zebym wkoncu zaczeła go jeść.. A tak swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście to coś daje ze te skurcze niby sie pojawiają ja sie boję jakoś tak sprawdzić

Kurcze dziewczyny co niektóre z rozwarciami i niewiedzą czy jutrzejszej kolacji doczekają np.nadineczka 5cm a moze juz sie powiekszyło i nawet niewiem
i Tysiolek już 2 cm. A mi mąż wczoraj kupił ananasa i napiera zebym wkoncu zaczeła go jeść.. A tak swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście to coś daje ze te skurcze niby sie pojawiają ja sie boję jakoś tak sprawdzić

Pumpkin
Asiowo - Ja też chcę takiego ubieracza!!! Już nie mogę się doczekać!
Święta już za minutkę za progiem więc:
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech wszystkie się spełnią!
Dużo dobrego w nadchodzącym Nowym 2010 Roku,
uśmiechu na twarzy, radości w sercu i naszych cudownych dzidziołów w łapkach!!!
To życzę wam ja.

Święta już za minutkę za progiem więc:
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech wszystkie się spełnią!
Dużo dobrego w nadchodzącym Nowym 2010 Roku,
uśmiechu na twarzy, radości w sercu i naszych cudownych dzidziołów w łapkach!!!
To życzę wam ja.

reklama
macy
Tysiolek, ważne żebyś nie (po)puściła wcześniej.
Pamiętaj, że my mamy ten sam termin! Ja mojej tłumaczę, że jak jutro zarządzi ewakuację, to ma lipę przez całe życie w urodziny, bo będzie dostawać tylko jeden prezent. Weź Ty swojej córci też do rozsądku przemów.
Yol_a, chrzań prasowanie i zostań z nami. Może Ci humor wróci?
Aga23, ja jem ananasa od kilku tygodni i nic. Kilka skurczybyków, ale bez przesady. A wczoraj sobie wiesiołka zapodałam.
Pamiętaj, że my mamy ten sam termin! Ja mojej tłumaczę, że jak jutro zarządzi ewakuację, to ma lipę przez całe życie w urodziny, bo będzie dostawać tylko jeden prezent. Weź Ty swojej córci też do rozsądku przemów.Yol_a, chrzań prasowanie i zostań z nami. Może Ci humor wróci?
Aga23, ja jem ananasa od kilku tygodni i nic. Kilka skurczybyków, ale bez przesady. A wczoraj sobie wiesiołka zapodałam.