reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysiolek to o której rodzisz ?:-D Bo jak do kolacji nie dotrzymasz to sobie dzisiaj podjedz:tak:A masz jakieś skurcze czy cuś?
PS Ale wiecie co? Co przeczytam że któraś ma rodzić to mnie zaraz też bierze:)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka dziewczyny :)

jak tam samopoczucie przed świetami?
bo ja własnie wróciłam z wizyty ostatniej u gina i...... mam 2 cm rozwarcia i lekarz powiedział że moge do kolacji wigilijnej nie dotrwać w domku :szok::szok::szok::szok:
mała waży 3300 g i juz wychodzi do mnie :szok:

kurczaki zaczełam się bać !!! nie wiem ciesze się a zaraz ogrania mnie panika i tak w kółko...... co robić co robić !!

jedno wiem na pewno...ide się wkońcu spakować !!! :laugh2::laugh2:
o kurczątko... :-D to decyduj na poważnie, jesteś styczniówka czy nie? :-D

Tysiolek, to dla Ciebie ma być ten gwiazdkowy prezent!:laugh2: A na pytanie - co robić - odpowiem: urodzić!!! ;-):-D Ja jestem ciekawa, jakie u mnie rozwarcie. Rano takie skurcze miałam, że mnie lekki strach obleciał. A mój synek tak się wczuł w rolę, że cały dzień pyta, czy możemy już jechać do szpitala, bo on by się chciał autobusem przejechać.:-D
.
następna :-D wez moze go na przejażdzkę wysiądźcie koło szpitala i wróćcie kolejnym.. bo inaczej gotowaś się poświęcić i urodzić w grudniu a jak Tysiolek urodzi w święta to kto jej obrazek wstawi?

już któryś raz z kolei piszesz o swoim synku i wydaje mi się ze to musi byc swietny dzieciaczek z ogromną dawką poczucia humoru :cool2::cool2:
how old is he?
Poczucie humoru to on ma, ale tylko w naszych oczach, bo dla niego to wszystko bardzo poważne jest. W lutym skończy cztery lata i ciekawa jestem, jak zareaguje na siostrę.
Tysiolek to o której rodzisz ?:-D Bo jak do kolacji nie dotrzymasz to sobie dzisiaj podjedz:tak:A masz jakieś skurcze czy cuś?
Morka, Tysiolek nie odpowie, bo się pakuje w pośpiechu.

Kaja, toż mówię, że skurcze rano były, a teraz brzuch tylko mi ciągnie z jednej strony, ale to wszystko to norma. A mój mąż od 25 grudnia do 4 stycznia ma urlop, więc nie wykluczam, że w tym czasie będziemy namiętnie wywoływać dzidzię z brzucha. :-p

Witam przedświątecznie :-)
Nawet nie mam czasu nadrobić ... wpadam tylko chwilkę życzyć wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT :-) dużo spokoju, ciepła i miłości ... i oczywiście udanych porodów wszystkim, które pod choinkę dostaną dzieciaczki :-)

Trzymajcie się cieplutko !!!
Ciekawe ile będziemy mieć maluszków, jak wpadnę po świętach ;-)

aaa uwielbiam takie dzieci uwielbiam !!! :cool2::cool2:

przez jakiś czas opiekowałam sie bliźniętami (jednojajowymi !!! nie do rozróznienia co czesto wykorzystywali :cool:)
Jak zaczełam ich pilnowac mieli prawie 3 latka, jak skonczyłam być ich niania mieli po 4 latka :laugh2:
Matko co ja przez ten rok łez ze smiechu wylałam to chyba nigdy :rofl2:
oboje oczywiscie tez mega powazni :cool2:

Pamiętam jak pewnego dnia przy sniadaniu Alanek spojrzał tak na mnie badawczo i powiedział :
Niania a Ty masz didi :-D
na co ja : No tak Alanku wszystkie dziewczynki mają didi
na co Eryk jego brat z miną bardzo powazną :
No tak...wszystkie, ale nie takie wielgachne :eek:

Do teraz rodzice Alana i Eryka opowiadają tę anegdote wszystkim na około i do teraz Eryczek jest zdania że tylko ich niania ma taaakie duze didi ( no cóż znalazł sie 4 letni znawca tematu :rofl2:)
No popatrz, w tak młodym wieku się znają na rzeczy. Mój synek ostatnio rozmawiał z dziadkiem przez skype'a i dziadek się jego pyta: No i jak się żyje? A synek bardzo rezolutnie: Dobrze, a dziadek Adam (drugi dziadek) nie żyje.:-D

Tysiolek, to dla Ciebie ma być ten gwiazdkowy prezent!:laugh2: A na pytanie - co robić - odpowiem: urodzić!!! ;-):-D Ja jestem ciekawa, jakie u mnie rozwarcie. Rano takie skurcze miałam, że mnie lekki strach obleciał. A mój synek tak się wczuł w rolę, że cały dzień pyta, czy możemy już jechać do szpitala, bo on by się chciał autobusem przejechać.:-D

Asiowo, teraz córcia będzie Was zaskakiwać każdego dnia.

no wąłsnie chyba już wiem jaki prezent pod choinkę dostanę :tak:
ale jak mnie w same święta naciśnie i pojade rodzić to będzie już czysta złośliwość hihih ;-):laugh2:

morka no niestety dokładnej godziny nie znam ;-) ale zaczełam już własnie wcinać sobie śledziki - co bym chociaż cośik sobie pojadła :)
skurcze mam ale takie mało bolesne - tyle co mi się brzucho napina i nic więcej ale od kilku dni bardzo boli mnie brzuszko - no nic zobaczymy bo w zasadzie z takim rozwarciem można jeszcze sporo pośmigać :tak::tak::tak:

Kaja_10 pewnie że jestem styczniówka - będe zaciskac nogi ile tylko sił będe miała :laugh2: dopiero jak usłysze petardy na dworze to puszcze ...popuszcze chyba :laugh2:

Melduję że łazienka posprzątana i mam w d.....to wszystko i znowu jestem sama i dobra czemu mam innym nastrój psuć idę prasować i ryczeć
Tysiolek poczekaj bo nic nie pojesz co upiekłaś:szok::cool2:

roxeen chłopaki najwyrazniej znają sie na rzeczy ;-):tak:

Kurcze dziewczyny co niektóre z rozwarciami i niewiedzą czy jutrzejszej kolacji doczekają np.nadineczka 5cm a moze juz sie powiekszyło i nawet niewiem :eek: i Tysiolek już 2 cm.

A mi mąż wczoraj kupił ananasa i napiera zebym wkoncu zaczeła go jeść.. A tak swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście to coś daje ze te skurcze niby sie pojawiają ja sie boję jakoś tak sprawdzić:laugh2::laugh2:

Asiowo - Ja też chcę takiego ubieracza!!! Już nie mogę się doczekać!

Święta już za minutkę za progiem więc:

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech wszystkie się spełnią!
Dużo dobrego w nadchodzącym Nowym 2010 Roku,
uśmiechu na twarzy, radości w sercu i naszych cudownych dzidziołów w łapkach!!!

To życzę wam ja. :-D:-D:-D:-D

reklama
Tysiolek, ważne żebyś nie (po)puściła wcześniej.:laugh2: Pamiętaj, że my mamy ten sam termin! Ja mojej tłumaczę, że jak jutro zarządzi ewakuację, to ma lipę przez całe życie w urodziny, bo będzie dostawać tylko jeden prezent. Weź Ty swojej córci też do rozsądku przemów.

Yol_a, chrzań prasowanie i zostań z nami. Może Ci humor wróci?

Aga23, ja jem ananasa od kilku tygodni i nic. Kilka skurczybyków, ale bez przesady. A wczoraj sobie wiesiołka zapodałam.

Do góry