reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Roxeen, ja też się boję jak jasna cholera, że mogę mieć CC. Nie piszę, że Borcio fiknie, bo sama pisałaś, że przecież ma na nóżce pępowinę.

Ja wam zaraz tego gołebia zwrócę bo żyć bez niego nie możecie:-D
Oj tak, tak, ale w świątecznym ubranku.:-)
że tak powiem zadowalał by mnie dziś gołąbek w sosie pomidorowym :-p
Z grzybkami.

A nam się tu na święta dzieci jak z worka wysypują. Monia z bliźniakami - jutro pewnie będę wstawiać. Anulka!!! z bliźniaczkami już po świętach, Nadineczka rozwarcie pełną gębą (jeśli może być pełną gębą :-p), Tysiolek ze śledziem w zębach pojedzie, ale niedopakowaną torbą... I jeszcze Ania98765 i Dormark codziennie mają skurcze. Kogoś pominęłam?

Ostatnia edycja:
Aga - ja zamiar mam też. I Labamba żywiołowo chce i Tysiolek chyba też. To tylko się tak wydaje, że ich tak dużo

Jeszcze abgar i agagsm też chcą naturalnie ponoć :-D abgar to coś dziś skrobnęła ale agasm nic - cisza... moze sobie rozpoczęła tez..? :-D

w każdym razie macy mnie nie pominęłaś... ja nie rodze w tym roku :rofl2:

W koncu zmielilam ten chol...y mak ;-) Zadzwonilam do tesciowej i mnie oswiecila, ze musze mak najpierw sparzyc i zaczekac zeby napecznial. Sama tez wpadlam na pomysl, zeby zalac go wrzatkiem, ale zaraz odcedzilam :confused2: Ale chyba sekret mnicha polega na tym, zeby go dobrze w tej maszynce upchnac, a dopiero potem krecic - to tak na wypadek, jakby ktos tez napotkal taki problem :-)
Kuchnia cala w maku :szok:

Ej no dziewczyny, mialyscie zaciskac nogi do swiat, co mi tu teraz z rozwarciami wyskakujecie - do wyrka i czekac!!!

Macy - moj maz w pracy uslyszal, ze do 15. stycznia moze zapomniec o urlopie, wiec nasz dzidziol musi sie wstrzymac :-)

A w temacie alkoholi: Maz mial dzisiaj losowanie "prezentow" w pracy, firma dostaje, firma funduje, mozna dostac naprawde roznosci. Zadzwonil mi, ze w tym roku wylosowal prawdziwego szampana i choc tez nie jestem fanka alkoholu, to mi normalnie slinka pociekla, a tu Sylwestra na bezalkoholowym bede musiala spedzic :wściekła/y:

reklama
Cześć Dziewczynki:-) Rano napisałam pięknego posta ale go wcięło więc się wściekłam i wyłączyłam kompa:-p
Byłam na zakupach, odebrałam karpiki, muszę je jeszcze opitrasić, jutro serniczek i kompocik i wsio:-)
Burdel w chałupie nadal mam, jutro wszystkie rzeczy poupycham w moich pokojach-magazynach i zamknę drzwi:rofl2: Tak se to obmyśliłam;-)M miał jutro malować pokoik ale dziś oświadczył mi, że rano jadą z bratem kupować samochód:wściekła/y: Oczywiście się wściekłam ale już mi przeszło.
Trzymam kciuki za Monię:-)
Gratuluję udanych wizyt i do jutra:tak:

Do góry