reklama
macy
Fanka BB :)
Roxeen, ja też się boję jak jasna cholera, że mogę mieć CC. Nie piszę, że Borcio fiknie, bo sama pisałaś, że przecież ma na nóżce pępowinę.
A nam się tu na święta dzieci jak z worka wysypują. Monia z bliźniakami - jutro pewnie będę wstawiać. Anulka!!! z bliźniaczkami już po świętach, Nadineczka rozwarcie pełną gębą (jeśli może być pełną gębą
), Tysiolek ze śledziem w zębach pojedzie, ale niedopakowaną torbą... I jeszcze Ania98765 i Dormark codziennie mają skurcze. Kogoś pominęłam?
Oj tak, tak, ale w świątecznym ubranku.:-)Ja wam zaraz tego gołebia zwrócę bo żyć bez niego nie możecie![]()
Z grzybkami.że tak powiem zadowalał by mnie dziś gołąbek w sosie pomidorowym![]()
A nam się tu na święta dzieci jak z worka wysypują. Monia z bliźniakami - jutro pewnie będę wstawiać. Anulka!!! z bliźniaczkami już po świętach, Nadineczka rozwarcie pełną gębą (jeśli może być pełną gębą
), Tysiolek ze śledziem w zębach pojedzie, ale niedopakowaną torbą... I jeszcze Ania98765 i Dormark codziennie mają skurcze. Kogoś pominęłam?
Ostatnia edycja:
aga23
Dziewczyny czy tylko ja zamierzam tutaj rodzić SN 

Narobiłam sie dziś jak głupia i brzusio mi pęka tak mnie boli

Narobiłam sie dziś jak głupia i brzusio mi pęka tak mnie boli
aga23
Minnie1
W koncu zmielilam ten chol...y mak ;-) Zadzwonilam do tesciowej i mnie oswiecila, ze musze mak najpierw sparzyc i zaczekac zeby napecznial. Sama tez wpadlam na pomysl, zeby zalac go wrzatkiem, ale zaraz odcedzilam
Ale chyba sekret mnicha polega na tym, zeby go dobrze w tej maszynce upchnac, a dopiero potem krecic - to tak na wypadek, jakby ktos tez napotkal taki problem :-)
Kuchnia cala w maku
Ej no dziewczyny, mialyscie zaciskac nogi do swiat, co mi tu teraz z rozwarciami wyskakujecie - do wyrka i czekac!!!
Macy - moj maz w pracy uslyszal, ze do 15. stycznia moze zapomniec o urlopie, wiec nasz dzidziol musi sie wstrzymac :-)
A w temacie alkoholi: Maz mial dzisiaj losowanie "prezentow" w pracy, firma dostaje, firma funduje, mozna dostac naprawde roznosci. Zadzwonil mi, ze w tym roku wylosowal prawdziwego szampana i choc tez nie jestem fanka alkoholu, to mi normalnie slinka pociekla, a tu Sylwestra na bezalkoholowym bede musiala spedzic
Ale chyba sekret mnicha polega na tym, zeby go dobrze w tej maszynce upchnac, a dopiero potem krecic - to tak na wypadek, jakby ktos tez napotkal taki problem :-)Kuchnia cala w maku

Ej no dziewczyny, mialyscie zaciskac nogi do swiat, co mi tu teraz z rozwarciami wyskakujecie - do wyrka i czekac!!!
Macy - moj maz w pracy uslyszal, ze do 15. stycznia moze zapomniec o urlopie, wiec nasz dzidziol musi sie wstrzymac :-)
A w temacie alkoholi: Maz mial dzisiaj losowanie "prezentow" w pracy, firma dostaje, firma funduje, mozna dostac naprawde roznosci. Zadzwonil mi, ze w tym roku wylosowal prawdziwego szampana i choc tez nie jestem fanka alkoholu, to mi normalnie slinka pociekla, a tu Sylwestra na bezalkoholowym bede musiala spedzic

reklama
labamba23
podwójna mama
Cześć Dziewczynki:-) Rano napisałam pięknego posta ale go wcięło więc się wściekłam i wyłączyłam kompa
Byłam na zakupach, odebrałam karpiki, muszę je jeszcze opitrasić, jutro serniczek i kompocik i wsio:-)
Burdel w chałupie nadal mam, jutro wszystkie rzeczy poupycham w moich pokojach-magazynach i zamknę drzwi
Tak se to obmyśliłam;-)M miał jutro malować pokoik ale dziś oświadczył mi, że rano jadą z bratem kupować samochód
Oczywiście się wściekłam ale już mi przeszło.
Trzymam kciuki za Monię:-)
Gratuluję udanych wizyt i do jutra

Byłam na zakupach, odebrałam karpiki, muszę je jeszcze opitrasić, jutro serniczek i kompocik i wsio:-)
Burdel w chałupie nadal mam, jutro wszystkie rzeczy poupycham w moich pokojach-magazynach i zamknę drzwi
Tak se to obmyśliłam;-)M miał jutro malować pokoik ale dziś oświadczył mi, że rano jadą z bratem kupować samochód
Oczywiście się wściekłam ale już mi przeszło. Trzymam kciuki za Monię:-)
Gratuluję udanych wizyt i do jutra