macy
Fanka BB :)
Źle się wyraziłam. Dzieci mają sens, ale to co między nami już nie.:-(macy wszystko ma sens ma ... z Agatką wszytsko ma sens nawet jeśli Pan Mąż jest chwilami do dooopy
Labamba, zgodzę się, że kolki to nie jest normalna rzecz. Zweryfikujcie dziewczyny swoje diety, może na jakiś czas odstawcie nabiał, czasami białą mąkę. To, że nie ma wysypki, nie znaczy, że dziecku coś z diety matki nie szkodzi.Ja się bedę upierać, ze kolki to nie jest coś normalnego, to wina złej diety i najczęściej tego przeklętego nabiałuSzymon miał kolki, teraz jestem na diecie i kolek nie ma
![]()
Mój też mnie wkurza, dzisiaj oświadczył że przyjeżdża jego brat więc dzisiaj wychodzą wieczorem na imprezę (3 weekend pod rząd) a ja zostanę z dziecmi
![]()
![]()
A co do imprezowania - dziś on ma imprezę, Ty ściągasz mleko. A jutro odwet - i idziesz na zakupy. Nie potrzebujesz nowej garderoby?...

Agbar, tak mi przykro. :-(
Mój, mój. Szkoda pisać.Której męzowie fiksują... macy twoj? Czy coś mi się ćmi....to dopiero osobniki, nie szanować swych żon maluszkami tak cudowanymi...
![]()
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jakoś tak w grupie raźniej. W przeciwnym razie byłaby totalna załamka.:-(