reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej dziewczyny. Dla odmiany dziś ja wyglądam jak zombi. Nie dość, że od 22 do 1 ciagle wisiał na cycku. Z przerwami na drzemki i oglądanie świata ;-) To jeszcze potem budził się średnio co 1-2 godziny :sorry:
To się chyba nazywa skok rozwojowy. heh :-) To daje nadzieje, że potem wszystko wróci do normy i znowu będę miała synka aniołka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobiki
A ja dla odmiany dzis wyspana, T miadyzur przy mlodym i ylko o polnocy ,mnie obudzil powiedziec ze jakis walenty mi kwiaty przyniosl:-)

jola ja np. mam sól w takich małych buteleczkach i położna kazała moczyć gazik w tej soli,zwijać go w rulonik i delikatnie wepchać w jedną dziurkę w nosku ,później w drugą, :sorry: tak żeby dzidzia mogła chwile pooddychac z tym gazikiem w nosku. Ja narazie nie próbowalam,bo nie było potrzeby :tak:

Mi w szpitalu kazały wręcz kłaść na boczkach.. i też już głupieję od tych wszystkich nowych teorii !!! :szok: 17lutego mam usg bioderek,więc zapytam lekarza co on na to.

Dziewczyny...jakie plany na walentynki? :-D Znając mojego romantycznego chłopa,to ja pewnie spędzę wieczór przed tv (o 20ej komedia romantyczna na TVN którą oglądałam milion razy,ale D uda,że o tym nie wie :sorry:) z paczką ciastek. ECH..a ja mam taką ochotę na jakieś kino,kolację w restauracji :sorry:
W ogóle mam ochotę wystroić się i wyjść do ludzi..wyczesana i wymalowana! :zawstydzona/y:

No wlasnie ja mam w takich plastikowych buteleczkach jak krople sa wiec jak cos to pewnie zrobie tak jak piszesz:tak:
Kurcze w dzien jak ci moge ale noca maly tak ciezko oddyha przez ten nosek ze az mi go skoda:-( Na szczescie w czwartek na kontrole do lekarza to sie poradze a wogole to mu sie na raczce taka megakrosta zrobila i teraz wyglada jakby pekla i ma takie jakby strupek ale sie boje zeby to nie znamie jakies czy cos innego:no: Wiem ze moze panikara jestemale to dziwne zeby takiemu maluszkowi sie az tak duza krosta zrobila:sorry: co myslicie?

Witam walentynkowo i przesyłam gorące buziaki z tej okazji
walentynki1vg2.gif

Duże serce wyszło - bo was dużo... dla każdej kawałek :-D

Moj ancymonek śpi właśnie, noc była nawet ok, gorszy był wczorajszy wieczór, i najlepiej zgonić ponownie na skok rozwojowy bo przecież nie będę się zamartwiać ;-);-)
Dziś mamy podwójną inspekcję. :-D Moi rodzice przyjeżdzają a ponieważ dawno nie widzieli się z teściami to też ich zaprosiłam :szok::-D To będzie taka góra dwugodzinna kawka więc chyba podołamy jakoś.. mam nadzieję. :tak:
Poza tym byłam na zakupach i sama sobie kupiłam kwiatka w doniczce z pięknymi sercowymi ozdobami a moim panom zakupiłąm po ciastku w kształcie serduszka - taki mały torcik - sobie nie kupiłam :tak: Moja mama pewnie zapewni dostawę słodkości ale jej domowe to się nie liczy do wyrzutów sumienia :-D

Miłego, walentynkowego dnia kochane !!
___
edit: zapomniałam dodać jaka jestem wściekła bo mi się wczoraj zmywarka popsuła - nie pobiera wody... M oglądał ale wymaga specjalisty lub.. nowej... oszaleje bez niej. Ma swe lata wiec miała prawo ale czemu teraz... ;(

Ostatnia edycja:
My dzis do tesciowej na imieninki,co prawda ma we wtorek ale chłop pracuje wiec dzisiaj jedziemy:tak:Moje dziecie coraz mniej spi i juz swiadomie sie usmiecha,a ze mnie sie smieja,ze jak mi pusci usmiech to sie ciesze jakbym w totolotka wygrała:-D:-D:-D

I ja sie witam tak walentynkowo:-)iittueqdooqpiwitwivsp.jpg

My dziś jestesmy po pierwszym spacerku:-) bryka sprawuje sie idealnie:-D
Mały tak zadowolony popierdział sobie i zasnoł!Cały pół godzinny spacer przespał i nadal śpi nawet nie obudził się jak go rozbierałam:-D:-D

ŻYCZE MIŁEGO DNIA :rofl2:

Właśnie weszłam na wątek styczniowych mam i mnie zaszokowało:szok: czy naprawdę jeszcze ktos smiga z brzuszkiem????
Bo wkońcu nasze panie urodza w marcu:-D

A Aftinem smaruje się przed, czy po jedzeniu?

Czechow- dzieki za linka

Kaja - Ale słodkie wielkie serce:-D:-D:-D dla ciebie też miłego walentynkowania:tak::tak::tak:

I ja sie witam walentynkowo:-)

Kaja piekne serce.

I ja Wam wszystkim zycze milego dnia sw. Walentego:tak:

My mamy dzis w planie wyjsc na aperitivo hehtylko ze nie znamy godziny. Wtedy jak wspanialomyslny Matteo da pozwolenie:rofl2:
i sie umaluje.. a co.. dugi raz od porodu.. do czego to doszlo:szok:
moj G podarowal mi bukiet roz w ksztalcie serca:tak:

Dziewczyny karmiace piersia, ile wypijaja mleka wasze dzieci i ile czasu im to zajmuje. Moj syn jest jakis leniwy. Z jednego cycka w ogole nie lubi dydac:wściekła/y:
A wypija roznie. Raz 60, raz 70, raz 90. Chyba powinien wiecej?

reklama
cześć babeczki
mama pojechała dzisiaj normalnie się cała stracham tej nocy bo przy niej spał jak aniołek ojojojoj trzymcie kciukasy bo już powątpiewam w swoje zdolności plus zżerające wyrzuty sumienia że nie mam mleka:zawstydzona/y:

dziś walentynki a m śpi i tyłka nie czuje zaliczył wczoraj sesję i wrócił taaaki wstawiony że szok, ale co tam niech ma, tylko że nawet obiadu mi nie odgrzał bo mu się nie chciało i się zawinął do łóżka:sorry:

dziecię śpi...nastawiam się psychicznie bo się bojam jak głupia jakaś:sorry:
chyba jakiś film sobie zapodam a może uda mi się obejrzeć:sorry:

E: w doopę jeża obudził się;)

Do góry