reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kochana wybacz ale uwazam że nie potrzebnie sie tym zamartwiasz :sorry:
jesli odciągasz pokarm i dajesz z butli to fakt możesz miec swiadomość ile mały wypija - ale my ktore podajemy bezpośrednio z cyca - nie mamy bladego pojęcia ile ml wypija dzidziołek :sorry:

Bedzie jadł tak długo jak bedzie głodny :tak: albo az zasnie :rofl2:
nie ma co się nakręcać mililitrami - dziecko sobie nie da krzywdy zrobić i jak podasz mu za mało to glośno to zamanifestuje :cool:

"Mądrego dobrze posłuchać"...zgadzam się z tym w pełni:tak:

reklama
Dzieki Dziewczynki za odpowiedzi.
Juz sie troche wyluzowalam i faktycznie na razie ten lakator oleje dopoki maly przybiera i sika jak nalezy.

Do tego teraz zawiodlam sie na moim przeziebieniu. Bo od wczoraj jestem przeziebiona, a teraz mierzylam temperature i mam stan podgoraczkowy.Cholera jasna, i oczywiscie nici z wyjscia echhhh

jak ktoras napisala niedawno, nieszczescia chodza parami:angry:

Wybaczcie, ale posty tylko o karmieniu przeniosłam do odpowiedniego wątku wiec tam zapraszam:-p;-)

Ja dostałam sliczna rózyczke, posiedzieismy razem, ogolnie rodzinnie dzis u nas...
Mykam do moich Skarbów!

Miłęgo wieczoru!

Wizytacja babci i dziadka x 2 zakończona. Tymek zachował się jak anioł plus... no babcie nie mogły się nadziwić a wręcz chciały usłyszeć jak płacze ale nie było im dane. Chłopak pospał, wzorowo sam zasnął w kołysce potem obudził się i rozglądał - super było!
Mnie pozostały rogaliki, keks i ciasteczka :-p:-p:baffled: cholerka... może ten koniec ze słodyczami to jednak od środy... choć zanotowałam na wadze - 1 kg i tak się ucieszyłam... byle tego nie zaprzepaścić... :angry:;-);-)
Dziś też małęgo zważymy, może na tym wątku założonym przez Gosie będziemy edytować swoje wpisy i dodawać wage, co?

Kaja pisz nowy post bo tak nie wiadomo czy ktoś zauważy że dopisałaś;-)
co do odwiedzin u nas jak są goście to mały śpi jak anioł ostatnio goście wyszli minuta a on oczy wielkie :tak: siorka czekała ostatnio 3 godziny aż wstanie i się nie doczekała :no::-D

Nika to takie zagubione owieczki co się wpisały na listę a nie napisały co kiedy i jak urodziły ;-)

A ja jestem naprawdę szczęściara!Mój Nikodem tak ładnie spi kąpiel jest o 20
godzina 20,45 Nikodem juz spi! pobudki mam o 1 w nocy potem 4 i 8 rano:)
Je pół godziny i spi dalej!W dzień nie spi od 13 do 16-17 ale sobie lezy i patrzy dookoła oby miał sucho i był najedzony ! Tak jakbym nie miała dziecka w domu!:)

Dziewczyny padam ,chyba mnie rozkladfa kazdy miesien mnie boli i zaczyna gardlo.Dziewczyny wlasnie zasnely wiec ja tez do wyrka.Mam pytanie co mozna brac z lekow na przeziebienie?Zajze jutr i mam nadzieje , ze bedzie lepiej.

Witam porannie , widze , ze jestem pierwsza noc przespana nawet dobrze , nie liczac 3 pobudek raz bo Nicole znow zwymotowala , na szczescie tylko raz.2 razy na karmienie p1 raz o 2.30 i 2 raz 7.30.Wiec sie nawet wyspalam , co do przeziebienie to nadal boli mnie gardlo pozatym moze byc.Zycze milego poniedzialku.

reklama
Witam i ja,

U nas też spokój - Laura budziła się 2 razy - wycyckała mnie o 20.00 później obudziła się o 2.30 i o 5.30 i nawet zrobiła kupę bez lekarstwa - z czego się bardzo cieszę.... Chociaż moja radość powinna mnie niepokoić - dorosła kobieta cieszy się z wypróżnienia :eek::laugh2:

Do góry