reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Czy ktoas z Was wyparzala moze aspirator fridy we wrzatku lub sterylizatorze?
Wczoraj wrzucilam nowe gryzaki do sterylizatora i je stopilam :wściekła/y:
No i teraz boje sie co z ta frida, bo jak sie stopi, to kupie dopiero w sierpniu na urlopie :sorry2: A domyc tego tak na 100 % nie ma za bardzo jak :eek:

Bede wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi

No i roxeen - najlepsze zyczenia z okazji urodzin! Sto latek i usmiechu na buzi

Ostatnia edycja:
Rox wszystkiego co najlepsze - dużo uśmiechu, miłości i pogody ducha na każdy dzień!!!
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM;)

Pozdrowionka z rana i miłego dzionka a w szczególności dla Roxeenn:-D:-D:-D 25 lat!!!!ale super wiek !!!!! szczęśliwego życia Ci życzę i oby słoneczne dni spędzone na nauce były największymi przykrościami jakie Cię w życiu spotkają:-)

u nas na północy też wreszcie słonecznie i chyba z bąblem spędzimy cały dzień na powietrzu:-D

Roxeen Wszystkiego Najlepszego I Sto Latek!!!

Kaja mamy fizjoterapeutę co przychodzi do domu, ale przez ostatni urlop w Polsce i ten przeklęty szpital musiałam przebukowac bilety na powrót i fizjo mi przepadł a teraz następna wizyta dopiero 5 lipca, szybciej bo 22 czerwca mam wizytę w poradni wcześniaków.

Natuś dziś pierwszy raz od 3 tygodni znowu przespał nockę calusieńką!!! Słoneczko świeci pełną parą więc i spacerek dziś będzie długaśny...

Witam się i ja!!!!

Minnie niektórych gryzaków niestety nie można sterylizować ani gotować- niektóre można- ale to od producenta zależy, informacje na opakowaniu....
Ja mam kilka właśnie takich co nie można- nie lubię ich, bo wygodniej mi wrzucić do miski do mikrofali niż obficie przelewać wrzątkiem (nie gotować - jak piszą na niektórych) .
Co do fridy - to my mamy jakiś tam odpowiednik, firmy nie pamiętam, coś na m....., ja to sterylizuję!!!!

ROXEN - sto latek :)
spełnienia marzeń...
stablizacji...
miłości!!!!
a tak w ogóle to ja byłam przekonana że Ty masz 6-stego urodzinki...hmmm....nieważne, ważne że ktoś tu info sypnął i można na czas życzenia złożyć :-D

Miłego dnia bb ciotki!!!

sto latek zasmarkana starucho :-D:-D:-D:-D
spokoju ducha, odnalezienia siebie sprzed lat :tak:

Paulinaa będzie dobrze trzymam kciuki:)
Tysiolek sił witalnych dużo przesyłam:)
Nadineczka ja już zadzwoniłam do nich powiedziałam że wyłudzasz żarcie dla starego kota:tak::-)
A wogóle czemu taki przestój? Co tak nic nie piszeta nawet nie ma co nadrabiać.:tak: Pewno te wyskoki czy cuś? Moja Bunia jest baaaardzo grzeczna już drugi dzień pomiając fakt że pobudka 5.30:-( Ząby dwa widocznie wystające:tak: Od jutra dawam jej chleb z masłem:tak:

no w końcu ....
to ile czasu miałaś jazdę? z trzy tygodnie chyba aż się boję :sorry2:
kabel ciuś ciuś ciuś:-p

pogoda znowu do dupy wczoraj w deszcz i wiatr byliśmy z młodą w komisie i autka oglądaliśmy a niech się młoda hartuje:tak:
tylko teraz się boję:sorry2:

WItam

roxeen Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy!!!

Łooo matko co ja mam z tymi gryzakami:confused: Jak tylko znajdzie jakiegos i zaczyna gryzc to masakra takie darcie jet, nie placz tylko darcie a o co chodzi nie wiem:no:
Kolejna cudna noc, jest nadzieja ze juz tak zostanie:-)
Miłego dnia

reklama
Do góry