reklama
Minnie1
Fanka BB :)
Czy ktoas z Was wyparzala moze aspirator fridy we wrzatku lub sterylizatorze?
Wczoraj wrzucilam nowe gryzaki do sterylizatora i je stopilam
No i teraz boje sie co z ta frida, bo jak sie stopi, to kupie dopiero w sierpniu na urlopie
A domyc tego tak na 100 % nie ma za bardzo jak 
Bede wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi
No i roxeen - najlepsze zyczenia z okazji urodzin! Sto latek i usmiechu na buzi
Wczoraj wrzucilam nowe gryzaki do sterylizatora i je stopilam

No i teraz boje sie co z ta frida, bo jak sie stopi, to kupie dopiero w sierpniu na urlopie
A domyc tego tak na 100 % nie ma za bardzo jak 
Bede wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi
No i roxeen - najlepsze zyczenia z okazji urodzin! Sto latek i usmiechu na buzi
Ostatnia edycja:
G
gość 574
Gość
Rox wszystkiego co najlepsze - dużo uśmiechu, miłości i pogody ducha na każdy dzień!!!
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
Pozdrowionka z rana i miłego dzionka a w szczególności dla Roxeenn

25 lat!!!!ale super wiek !!!!! szczęśliwego życia Ci życzę i oby słoneczne dni spędzone na nauce były największymi przykrościami jakie Cię w życiu spotkają:-)
u nas na północy też wreszcie słonecznie i chyba z bąblem spędzimy cały dzień na powietrzu

25 lat!!!!ale super wiek !!!!! szczęśliwego życia Ci życzę i oby słoneczne dni spędzone na nauce były największymi przykrościami jakie Cię w życiu spotkają:-)u nas na północy też wreszcie słonecznie i chyba z bąblem spędzimy cały dzień na powietrzu

bibik13
Krejzi mama...
Roxeen Wszystkiego Najlepszego I Sto Latek!!!
Kaja mamy fizjoterapeutę co przychodzi do domu, ale przez ostatni urlop w Polsce i ten przeklęty szpital musiałam przebukowac bilety na powrót i fizjo mi przepadł a teraz następna wizyta dopiero 5 lipca, szybciej bo 22 czerwca mam wizytę w poradni wcześniaków.
Natuś dziś pierwszy raz od 3 tygodni znowu przespał nockę calusieńką!!! Słoneczko świeci pełną parą więc i spacerek dziś będzie długaśny...
Kaja mamy fizjoterapeutę co przychodzi do domu, ale przez ostatni urlop w Polsce i ten przeklęty szpital musiałam przebukowac bilety na powrót i fizjo mi przepadł a teraz następna wizyta dopiero 5 lipca, szybciej bo 22 czerwca mam wizytę w poradni wcześniaków.
Natuś dziś pierwszy raz od 3 tygodni znowu przespał nockę calusieńką!!! Słoneczko świeci pełną parą więc i spacerek dziś będzie długaśny...
Klara M
Witam się i ja!!!!
Minnie niektórych gryzaków niestety nie można sterylizować ani gotować- niektóre można- ale to od producenta zależy, informacje na opakowaniu....
Ja mam kilka właśnie takich co nie można- nie lubię ich, bo wygodniej mi wrzucić do miski do mikrofali niż obficie przelewać wrzątkiem (nie gotować - jak piszą na niektórych) .
Co do fridy - to my mamy jakiś tam odpowiednik, firmy nie pamiętam, coś na m....., ja to sterylizuję!!!!
ROXEN - sto latek
spełnienia marzeń...
stablizacji...
miłości!!!!
a tak w ogóle to ja byłam przekonana że Ty masz 6-stego urodzinki...hmmm....nieważne, ważne że ktoś tu info sypnął i można na czas życzenia złożyć
Miłego dnia bb ciotki!!!
Minnie niektórych gryzaków niestety nie można sterylizować ani gotować- niektóre można- ale to od producenta zależy, informacje na opakowaniu....
Ja mam kilka właśnie takich co nie można- nie lubię ich, bo wygodniej mi wrzucić do miski do mikrofali niż obficie przelewać wrzątkiem (nie gotować - jak piszą na niektórych) .
Co do fridy - to my mamy jakiś tam odpowiednik, firmy nie pamiętam, coś na m....., ja to sterylizuję!!!!
ROXEN - sto latek
spełnienia marzeń...
stablizacji...
miłości!!!!
a tak w ogóle to ja byłam przekonana że Ty masz 6-stego urodzinki...hmmm....nieważne, ważne że ktoś tu info sypnął i można na czas życzenia złożyć

Miłego dnia bb ciotki!!!
nadineczka
sto latek zasmarkana starucho 

spokoju ducha, odnalezienia siebie sprzed lat
no w końcu ....
to ile czasu miałaś jazdę? z trzy tygodnie chyba aż się boję
kabel ciuś ciuś ciuś
pogoda znowu do dupy wczoraj w deszcz i wiatr byliśmy z młodą w komisie i autka oglądaliśmy a niech się młoda hartuje
tylko teraz się boję

spokoju ducha, odnalezienia siebie sprzed lat

Paulinaa będzie dobrze trzymam kciuki
Tysiolek sił witalnych dużo przesyłam
Nadineczka ja już zadzwoniłam do nich powiedziałam że wyłudzasz żarcie dla starego kota:-)
A wogóle czemu taki przestój? Co tak nic nie piszeta nawet nie ma co nadrabiać.Pewno te wyskoki czy cuś? Moja Bunia jest baaaardzo grzeczna już drugi dzień pomiając fakt że pobudka 5.30:-( Ząby dwa widocznie wystające
Od jutra dawam jej chleb z masłem
![]()
no w końcu ....
to ile czasu miałaś jazdę? z trzy tygodnie chyba aż się boję

kabel ciuś ciuś ciuś

pogoda znowu do dupy wczoraj w deszcz i wiatr byliśmy z młodą w komisie i autka oglądaliśmy a niech się młoda hartuje

tylko teraz się boję

jola.24
WItam
roxeen Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy!!!
Łooo matko co ja mam z tymi gryzakami
Jak tylko znajdzie jakiegos i zaczyna gryzc to masakra takie darcie jet, nie placz tylko darcie a o co chodzi nie wiem
Kolejna cudna noc, jest nadzieja ze juz tak zostanie:-)
Miłego dnia
roxeen Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy!!!
Łooo matko co ja mam z tymi gryzakami
Jak tylko znajdzie jakiegos i zaczyna gryzc to masakra takie darcie jet, nie placz tylko darcie a o co chodzi nie wiem
Kolejna cudna noc, jest nadzieja ze juz tak zostanie:-)
Miłego dnia
reklama