reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moja koleżanka zamieściła kiedyś na swoim profilu na nk sexi zdjęcie (króciutkie spodenki, koronkowa bluzeczka, bez stanika, tylko trzymała ręce na piersiach / swoją drogą, jaki faceci mają wpływ na lsaki, kiedyś na pewno takiego zdjęcia by nie zamieściła/) i ktoś znalazł to jej zdjęcie na profilu jakiegoś transseksualisty, podmienił tylko głowę... Ja też zastanawiam się nad usunięciem konta.

A mówiłam Wam, że nie mamy domofonu? On i tak wisiał na słowo honoru, ale w końcu wyszłam z małą bez psa, oczywiście tragedia straszna, pies piszczy, skacze, no i rozwalił resztki domofonu, Teraz ściana jest pusta, a ja mam w domu CISZĘ :-) Gorzej, jak ktoś dzwoni na telefon "otwórz mi" :-D

WITAM:-)
Co do fotelików to wprost powiem jak kogoś stać za nawet 1tyś. to śmiało kupuj ale jak mnie np.nie stać na takie foteliki to niem kupie i tyle a no i szczerze powiem że to nie tyle fotelik kosztuje jak jego firma sie po prostu ceni:sorry:to tak jak z firmówkami w ciuchach np.ta firmowa bluzka jest dwa razy droższa bo to firmówka a czy super lepsza od tej zwykłej firmy:eek:nie zawsze;-)

Mój synek jeszcze sobie pojeździ w tym foteliku co mamy tym bardziej ze nie jest źle i jeszcze nie siedzi(to też ważne w bezpieczeństwie czy wygodzie jak i dla zdrowia dziecka)...każdy ma swój wybór;-)

2 sprawy:

To sobie przeczytajcie:

Wykop.pl - Zobacz: Dałeś Naszej-Klasie zgodę do wykorzystania Twojego zdjęcia w magazynie dla gejów

I mam pytanie:

czy któraś jest zainteresowana kawą laktacyjną i herbatką laktacyjną firmy Bocianek - mi nie potrzebne a nie chce by się zmarnowały?
:eek:a ja zatwierdziłam...hmm...
Witam po pracy.
Było makabrycznie, na początku Miki u mamy zjadł mleczko i było ok. ale przy następnym karmieniu już tragedia, nie chciał jeść, darł się w niebogłosy, a ja akurat zadzwoniłam i nie dałam rady poszłam pogadać z szefem że będę przyjeżdżała do pracy na 4-5 godz. a jak będzie coś pilnego to będę obganiać w domu, przynajmniej dopóki Miki się przyzwyczai, no i takim sposobem wyszłam z pracy o 13 pojechałam do mamy, utuliłam moje dziecko i zjadł bez problemu, po prostu stęsknił się bidulek. O 15.30 byliśmy w domku i teraz Miki drzemie.

A i był u mnie dzisiaj wujek i informacją że moja siostra cioteczna (chrzestna Huberta) jest w ciąży i będzie miała bliźniaki, chłopca i dziewczynkę, mówią że bliźniaki rodzą się co drugie pokolenie a ona ma braci bliźniaków.
biedaczek ale dobrze ze tak załatwiłas i będzie miał szybciej mamusie:tak:gratulacje dla siostry ciotecznej:-)
dzięki za trzymanie &&&&& ..

dooopa
nie zdałam
wylosowałam zestaw pytań numer 13 a wiec ostatnie 50 str z 700 stronicowej ksiazki którą musiałam doczytać do egzaminu a własnei ostatnie 50 str sobei odpusciłam a wszystkie 3 pytania z tych str ... nosz w morde jeża

alem sie na piatek przemówiła na nastepne podejscie bo kurde gdzie mi potzrebna poprawka we wrzesniu
ale jestem juz zmeczona i czekam na wakacje ...
zdasz następnym razem;-)

Na temat fotelików powiem tak - ktoś spytał jakie polecają dziewczyny - ja znam recaro i je poleciłam - na pewno są tańsze które również można polecić z ręką na sercu - bo rzeczywiście jest tak że firma za samą metkę dolicza sobie odpowiednią kwotę - myśmy kupili ten a nie inny bo mogliśmy / bo dużo jeździmy / bo chcieliśmy. I już

stwierdzam że na swoim ślubie byłam za skromnie ubrana i goście też:D

usunęłam konto na nk...regulain do doopy...poza tym dzieciory ze szkoły bez przerwy tam właziły a ja chcę trochę prywatności po pracy:D

O mamo dopiero teraz zobaczyłam ten link od CZECHOW:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A jak w takim razie ubierze się na swój ślub:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

I tak po za tym troszku za pulchna do tej sukieniusi:-p

reklama
jeszcze 6 dni i do pracy mam plana śmigać rowerkiem jakieś 3km są ale na pewno będę szybciej niż autobusem:tak:
ja się chyba wykończę psychicznie tam ehhh
a najgorsze jest to że nie doszłam do gina po coś na zmniejszenie ciśnienia w cycolkach dopiero podejdę w poniedziałek z pracy ale zanim się "uspokoi" to będę tryskać na ludzi, ale teraz to mi szkoda każdej minuty z tą marudą:zawstydzona/y:

dziś na zakupki bo echo + światełko wczoraj wyszorowałam lodówkę bo syfiasta już była odmroziłam ją, poukładałam i się miejsce zrobiło :eek:

miłego pa pa

ja też wracam.... i zamierzam zostawić mleczko w cycach - po paru dniach powinno sie uregulować.... bede w torbie nosic laktator ;-) Poza tym nauczyłam się odciągac ręcznie - w razie co to upuszczę do umywalki w kiblu ;-), no i warto mieć w szafie w pracy.... zapasowa bluzke i stanik i kilka wkładek do stanika....

2 sprawy:

To sobie przeczytajcie:

Wykop.pl - Zobacz: Dałeś Naszej-Klasie zgodę do wykorzystania Twojego zdjęcia w magazynie dla gejów

I mam pytanie:

czy któraś jest zainteresowana kawą laktacyjną i herbatką laktacyjną firmy Bocianek - mi nie potrzebne a nie chce by się zmarnowały?

mam to samo na zbyciu ;-)

Do góry