reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Najlepszego dla dzieciaczków które mają swoje miesięcznice i te które będą miały tuż tuż i miały!!!

ASIOWO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI!!!!

Już mam dość tej pogody! Dzisiaj znowu widzę, chłodno i wieje, więc posmarowałam buźkę małej kremem na wiatr, a między chmurami przebijało słońce i mała znowu ma spaloną buźkę, dokłądnie w tym samym miejscu, co wcześniej (czyli naokoło oczka :-(). Od teraz ZAWSZE i WSZĘDZIE będę smarowała ją filtrem!

Dzwoniłam dzisiaj do gościa od pracy, ale nie odbierał. Mam nadzieję, że na spotkaniu jakimś był, bo rano zadzwoniłam do biura i koleś, który tam pracuje od razu wiedział, o kogo chodzi i nawet jakby się ucieszył... No nic, zobaczymy jutro.

A dzisiaj odebrałam prezent dla M na Dzień Ojca :-)

Co do mleczka, to ja nic z piersiami nie robię, jeszcze mam mleko, ale nie mam problemów. Tylko jak mała mi się śni, to strzelam w koszulkę :-D

A! I dzisiaj spotkałam dziewczynę, która leżała koło mnie na porodówce :-) Jej Adaś jest starszy od Emi o kilka dni, ale ma 62cm i 7 kilo. No, ale ucieszyłam się, bo pamiętam, jak w szpitalu dziewczyna walczyła z karmieniem piersią (miała wklęsłe brodawki) i wiecie co? Cały czas karmi tylko piersią! :-) I mówi, że jej wszyscy mówią, że mało która po cc karmi piersią. A nam się udało 4,5 miesiąca :-)

Emilka obcałowuje swojego narzyczonego i śle mu najlepciejsze życzenia! :-) - For Boo of kors ;-*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam że tak mało sie udzielam,tzn.czytam Was na bieżąco ale nie piszę bo nie daję rady mały marudny jak diabli chyba zęby mu idą i z naszego spania w łóżeczku nici bo nie chce mi sie wstawać do niego co godz. w nocy bo się przebudza i marudzi,wiec śpi ze mną.
ja byłam w pracy i wypisałam juz o zaległy urlop i 2 ;lata wychowawczego bo nie mam wyjścia chyba że oddam małego wcześniej do żłóbka ale jak damy radę finansowo to będe z nim w domku siedziała ile się da.

Wszystkiego naj dla Boo i Asiowo dla twojej córy

czechow - matko jakie panienki w tych sukniach -:-D:szok::szok: strach się bać :-D
Pasibrzuch - to ale twoja mała wrażliwa-współczuje; ja jeszcze kremu nie uzyłam żadnego a mały dużo jest na słonku bez czapki, pieknie jest zabrązowiony; żeby nie było nabyłam linea bimbi 25 filtr mineralny ale to na okoliczność wyjazdu nad morze

Ja dziś zaakceptowałam jakiś regulamin na NK kurde nie chciało mi się czytać :rofl2: Dorciaa - co tam pisało? :-p

Uściski dla Paulinki i dla Boo!!!

reklama
ja też wracam.... i zamierzam zostawić mleczko w cycach - po paru dniach powinno sie uregulować.... bede w torbie nosic laktator ;-) Poza tym nauczyłam się odciągac ręcznie - w razie co to upuszczę do umywalki w kiblu ;-), no i warto mieć w szafie w pracy.... zapasowa bluzke i stanik i kilka wkładek do stanika....

mam to samo na zbyciu ;-)

mam plan identyczny kradniesz mi myśli kobietko też mam nadzieję, że samo się ureguluje tylko mam kontakt z ludziami cały czas i mam nadzieję że ich nie opryskam:zawstydzona/y:

ej laski ! a Boo dziś 5 miesiecy konczy - szok :szok: zapomniałam hehehe :))

sto latek i duzio zdrówka bo to najważniejsze:-)

byliśmy na zakupkach i jestem padnięta, idę myju myju i lulu pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry