reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczyny z Warszawy,

może macie jakiś namiar na rehabilitację ruchową w ramach NFZ? W Zagórzu jakaś kolejka społeczna i nie wiadomo, kiedy uda się zaklepać jakikolwiek termin, a sprawa pilna.

Dziewczyny z Warszawy,

może macie jakiś namiar na rehabilitację ruchową w ramach NFZ? W Zagórzu jakaś kolejka społeczna i nie wiadomo, kiedy uda się zaklepać jakikolwiek termin, a sprawa pilna.

O ile nic się nie zmieniło to na terenie basenu na rokossowskiej (ochota) jest też ośrodek gdzie prowadzą rehabilitację - sprawdź tam

A już dobrze, dzięki :-) Swoją drogą to może zafundowałam sobie jakąś terapię, o której nie słyszałam? Jedna noga w ciepłej wodzie, druga z lodowatej... Pewnie krążenie od razu mi się poprawiło :-D

Witam siem

No a w krzyzówce częsć nogi na 4 litery to łudo:-D:-D Przypomniel mi sie kabaret gdzie to gadali że nie mów sie raz tylko jeden bo pprzecie nie ma rasnaście tylko jedenaście :-D:-D
A Kaja dobrze prawi tam nie jest napisane tylko piszą bo tak krócej:-D:-D
Wziełam Olka o 6-tej do wyrka i wstaliśmy o 9.00:-) Jak miło:tak:
milego dnia

vv v vinvnnbuu cfnnhgjgjdwdn nvmv n jeszcze chcielismy dodac:sorry2:

reklama
widzę że coraz więcej dzieci umie pisać :cool2:
Pasi koffam Cię bo żeby się przyznać do czegoś takiego:-D
co do błędów to ja Wam powiem, że ja nigdy nie miałam problemów do czasu ... aż poznałam łojca mojego brzdąca no bo to wszystko ma co zaczyna się na dys ...:tak:
i jak mi czasem walnie sms ło la Boga a że ja być wzrokowiec to jak tak się napatrze na jego byki to potem już sama nie wiem jak co z czym pisać i w ogóle :baffled:

nie zapomne jak się z koleżanką kiedyś umawiałam smsem jak jeszcz w komórach nie było polskich znaków "spotkamy się pod sadem"
tylko że jej chodziło pod sądem a nie sadem :happy2:
taka dygresja :blink:

młoda śpi miało być szczepienie dzisiaj a jest za tydzień grrrr a chciałam co by mi dochtorka dziecko oblukała dla świętego spokoju

wsio naj dla ojczulków:happy2:

idę spróbować poczytać i nadrobić inne wąty ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry