reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
jejkuuuuu biedna Agatka :szok::szok::szok:
duzo zdrówka dla Agatki!!! i uśicski dla Asiowo porszę przekazac od Fiolci i e-cioci Beti:tak:

Pasi ja bym badania zrobiła!

Ja się niestety na gronkowcach nie znam ale z tego co wiem to chyba jeden z lepszych momentow na wykorzystanie cudu medycyny jakim jest antybiotyk - w takim wypadku to ja jestem za. Tylko, że Agatka już miała i nic ? Pewnie źle dobrany był. Pasibrzuch a u was jest jakikolwiek objaw, że coś się dzieje?
Nie wiem jak wygląda badanie - poczekaj niech ci Asiowo dokładnie napisze co to u nich było, i skonsultuj... jakem Kaja to w tym wypadku radzę tak.

Ja mam gronkowca:sorry2: Ale zbyt wiele na ten temat nie wiem. Wiem ze bylam w szpitalu w wieku przedszkolnym i ze go nadal mam bo ponoc sie nie da wyleczyc tylko zaleczyc ale nie odzywal sie od tamtej pory

O kurczaki biedna Agatka:-( dużo zdróweczka dla niej i siły dla Asiowo! Jejq i ona to badziewiarstwo ba basenie zlapała? No to teraz się przestraszyłam:baffled: Az żal serducho ściska, że malutka się tak męczyć musi i jeszcze szpital - uściski dla was dziewczyny od e-cioci Agi:tak:

Pasi ty lepiej skonsultuj z lekarzem czy coś masz robić, badac itepe.

biedna Agatka i biedna Asia... kurcze szkoda ich naprawde - mam nadzieje ze szybko wroca obie do domku z dobrym wynikiem
hmmm a tak swoją droga toz tego co sie orientuje to gronkowca nie idzie wyleczyc tylko włanie zaleczyc można i jest sie nosicielem do konca zycia - ale nie wiem na ile aktualna ta moja wiedza :-(

Pasi idz lepiej przebadaj małą bo kto wie ! a tak bedziesz spokojniejsza !

roxeen - odpisz jej za nas wszystkie, że trzymamy za nie kciuki!!
jola!! ja sobie zrobiłam to samo!! M przyszedł i się pośmiał ze mnie, to jakis numer tylko ale trza szybko stamtąd uciekac ;)))

asiowo do mnie napisała ze własnie Agatce pobierali krewke ma wenflon w nóżce, a sama Asiowo bedzie spala na karimacie pod łózkiem :eek: boskie warunki

i napisała ze póki co Agacie humorek dopisuje :) wiec o tyle dobrze :))

Całusy dla dziewczyn.

Bosze przypomina mi się jak tydzień spałam na dmuchanym materacu na ziemi w szpitalu --- koszmar, warunki dla rodziców koszmarne --- na szczęście dzieci były "obsługiwane" przyzwoicie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry