reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moja koleżanka zamieściła kiedyś na swoim profilu na nk sexi zdjęcie (króciutkie spodenki, koronkowa bluzeczka, bez stanika, tylko trzymała ręce na piersiach / swoją drogą, jaki faceci mają wpływ na lsaki, kiedyś na pewno takiego zdjęcia by nie zamieściła/) i ktoś znalazł to jej zdjęcie na profilu jakiegoś transseksualisty, podmienił tylko głowę... Ja też zastanawiam się nad usunięciem konta.

A mówiłam Wam, że nie mamy domofonu? On i tak wisiał na słowo honoru, ale w końcu wyszłam z małą bez psa, oczywiście tragedia straszna, pies piszczy, skacze, no i rozwalił resztki domofonu, Teraz ściana jest pusta, a ja mam w domu CISZĘ :-) Gorzej, jak ktoś dzwoni na telefon "otwórz mi" :-D

WITAM:-)
Co do fotelików to wprost powiem jak kogoś stać za nawet 1tyś. to śmiało kupuj ale jak mnie np.nie stać na takie foteliki to niem kupie i tyle a no i szczerze powiem że to nie tyle fotelik kosztuje jak jego firma sie po prostu ceni:sorry:to tak jak z firmówkami w ciuchach np.ta firmowa bluzka jest dwa razy droższa bo to firmówka a czy super lepsza od tej zwykłej firmy:eek:nie zawsze;-)

Mój synek jeszcze sobie pojeździ w tym foteliku co mamy tym bardziej ze nie jest źle i jeszcze nie siedzi(to też ważne w bezpieczeństwie czy wygodzie jak i dla zdrowia dziecka)...każdy ma swój wybór;-)

2 sprawy:

To sobie przeczytajcie:

Wykop.pl - Zobacz: Dałeś Naszej-Klasie zgodę do wykorzystania Twojego zdjęcia w magazynie dla gejów

I mam pytanie:

czy któraś jest zainteresowana kawą laktacyjną i herbatką laktacyjną firmy Bocianek - mi nie potrzebne a nie chce by się zmarnowały?
:eek:a ja zatwierdziłam...hmm...
Witam po pracy.
Było makabrycznie, na początku Miki u mamy zjadł mleczko i było ok. ale przy następnym karmieniu już tragedia, nie chciał jeść, darł się w niebogłosy, a ja akurat zadzwoniłam i nie dałam rady poszłam pogadać z szefem że będę przyjeżdżała do pracy na 4-5 godz. a jak będzie coś pilnego to będę obganiać w domu, przynajmniej dopóki Miki się przyzwyczai, no i takim sposobem wyszłam z pracy o 13 pojechałam do mamy, utuliłam moje dziecko i zjadł bez problemu, po prostu stęsknił się bidulek. O 15.30 byliśmy w domku i teraz Miki drzemie.

A i był u mnie dzisiaj wujek i informacją że moja siostra cioteczna (chrzestna Huberta) jest w ciąży i będzie miała bliźniaki, chłopca i dziewczynkę, mówią że bliźniaki rodzą się co drugie pokolenie a ona ma braci bliźniaków.
biedaczek ale dobrze ze tak załatwiłas i będzie miał szybciej mamusie:tak:gratulacje dla siostry ciotecznej:-)
dzięki za trzymanie &&&&& ..

dooopa
nie zdałam
wylosowałam zestaw pytań numer 13 a wiec ostatnie 50 str z 700 stronicowej ksiazki którą musiałam doczytać do egzaminu a własnei ostatnie 50 str sobei odpusciłam a wszystkie 3 pytania z tych str ... nosz w morde jeża

alem sie na piatek przemówiła na nastepne podejscie bo kurde gdzie mi potzrebna poprawka we wrzesniu
ale jestem juz zmeczona i czekam na wakacje ...
zdasz następnym razem;-)

Na temat fotelików powiem tak - ktoś spytał jakie polecają dziewczyny - ja znam recaro i je poleciłam - na pewno są tańsze które również można polecić z ręką na sercu - bo rzeczywiście jest tak że firma za samą metkę dolicza sobie odpowiednią kwotę - myśmy kupili ten a nie inny bo mogliśmy / bo dużo jeździmy / bo chcieliśmy. I już

stwierdzam że na swoim ślubie byłam za skromnie ubrana i goście też:D

usunęłam konto na nk...regulain do doopy...poza tym dzieciory ze szkoły bez przerwy tam właziły a ja chcę trochę prywatności po pracy:D

O mamo dopiero teraz zobaczyłam ten link od CZECHOW:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A jak w takim razie ubierze się na swój ślub:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

I tak po za tym troszku za pulchna do tej sukieniusi:-p

reklama
jeszcze 6 dni i do pracy mam plana śmigać rowerkiem jakieś 3km są ale na pewno będę szybciej niż autobusem:tak:
ja się chyba wykończę psychicznie tam ehhh
a najgorsze jest to że nie doszłam do gina po coś na zmniejszenie ciśnienia w cycolkach dopiero podejdę w poniedziałek z pracy ale zanim się "uspokoi" to będę tryskać na ludzi, ale teraz to mi szkoda każdej minuty z tą marudą:zawstydzona/y:

dziś na zakupki bo echo + światełko wczoraj wyszorowałam lodówkę bo syfiasta już była odmroziłam ją, poukładałam i się miejsce zrobiło :eek:

miłego pa pa

ja też wracam.... i zamierzam zostawić mleczko w cycach - po paru dniach powinno sie uregulować.... bede w torbie nosic laktator ;-) Poza tym nauczyłam się odciągac ręcznie - w razie co to upuszczę do umywalki w kiblu ;-), no i warto mieć w szafie w pracy.... zapasowa bluzke i stanik i kilka wkładek do stanika....

2 sprawy:

To sobie przeczytajcie:

Wykop.pl - Zobacz: Dałeś Naszej-Klasie zgodę do wykorzystania Twojego zdjęcia w magazynie dla gejów

I mam pytanie:

czy któraś jest zainteresowana kawą laktacyjną i herbatką laktacyjną firmy Bocianek - mi nie potrzebne a nie chce by się zmarnowały?

mam to samo na zbyciu ;-)

Do góry