Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to może mamy to samo w lodówce, bo w mojej też nic nie ma dla mniea ja z kolei ostatnio co zaglądam do lodówki to stwierdzam że nie ma tam nic dla mnie :-( jestem okropnie głodna i na COŚ mam ochotę, ale nie mam pojęcia na co:-(i szukam tego smaku i nie mogę go znaleźć:-(...
Co otwieram z myślą coś bym zjadła, to w niej nic takiego nie ma, co by się zjeść chciało... A ja od kilku dni jestem głodna co 2 godziny, jak nie częściej - zjem obiad - myk i głodna jestem i tak wkółko. Zagryzam ciągle owoce i warzywa i jogurty, ale pomysłow na przekąski między posiłkami brak. Co wy jadacie?Pomysłów mi brakuje co mam ciągle jeść. Mąż zaczął mówić o mnie głodomorek;-)Nie miej wyrzutów sumienia, zaspokoiłaś zachciankę i ok, przecież nie codziennie wsuwasz te krówki!

całe szczęście, że nie mam nic słodkiego w domu

a już się cieszyłam, że przez ostatni miesiąc to tylko jakiś niecały kg do przodu, czyli przepisowo
Jak będziecie tyle pisać o mielonych i buraczkach to sama nabiorę ochoty...
ja ostatnio zjadam papierówki kilogramami. Pyszne są. Generalnie owoce mi smakują :-)

To trzeba się pilnować, mi też chce się słodkiego i muszę sobie ograniczać...Oj, żeby to nie było codzienną zachcianką;-) bo przestało mnie mdlić po słodkim
Teraz zrobiłam sobie kawusie i już chodzi za mną jakieś ciachocałe szczęście, że nie mam nic słodkiego w domu
![]()
Jak mi zostaną te zachcianki na słodkie, to kiepsko widze swoją wagea już się cieszyłam, że przez ostatni miesiąc to tylko jakiś niecały kg do przodu, czyli przepisowo
![]()