Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja własnie też ostatnio mam ochote na colę, co w moim przypadku jest strasznie dziwne bo normalnie nie lubię i nie pijam
Właściwie to zaobserwowałam, że mam ochotę i pochłaniam wszystko co na drzewo nie ucieka ;-)

cola dalej męczy...Nikki juy prawie po serniczku![]()

dzisiaj mnie naszło na taką suszoną kiełbaske na chlebek z musztardka i juz udało mi się takową nabyć, bedzie pyszna kolacja...mmmmm...A jakiś przepis masz ciekawy? Dawaj szybko, może go do innego mięska spróbuję.A ja czynie właśnie wołowinkę w sosiku chrzanowym:-)
O co chodzi z tą colą? Ja normalnie też nie piję, a teraz za mną chodzi i chodzi, jak diabeł kusi!Mniam... co przeczytam, to mam na to ochotę... Do tego strasznie mnie na colę męczy pragnienie...

Malinki... Mniam... Muffinki z malinkami pyszne są. A tak w ogóle przeczytałam tego posta tak: Właśnie wróciłam z ogródka i wcinam malinki ze śmietnika"cola to za mna chodzi dzien w dzien i czasem az nie wytrzymuje i musze sie jej napicdzisiaj mnie naszło na taką suszoną kiełbaske na chlebek z musztardka i juz udało mi się takową nabyć, bedzie pyszna kolacja...mmmmm...
Właśnie wróciłam z ogródka i wcinam malinki ze śmietanka.. mniam;-)
I myślę sobie - czy ona zwariowała?
:-)
Hehe musiałabym być już chyba bardzo zdesperowanaMalinki... Mniam... Muffinki z malinkami pyszne są. A tak w ogóle przeczytałam tego posta tak: Właśnie wróciłam z ogródka i wcinam malinki ze śmietnika"I myślę sobie - czy ona zwariowała?
:-)
![]()