reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

milusia83-zdjecia masz boskie!! rewelacja..
myska123 - dokladnie w 9t4d (usg) - 28mm , moze twoja fasolka jest poprostu mlodsza niz myslisz

reklama
czuje się dobrze objawy ciąży mam książkowe. nie mam rzadnych objawów niepokojących, z tymże poprzednio też nie miałam ale też nie miałam rzadnych objawów ciąży oprócz bolących troche piersi. Pewnie przesadzam, ale martwie się po tym co mi się przytrafiło tak bym chciała żeby było wszytsko dobrze. zwariuje chyba do tego 9 lipca. :baffled:

myska123 nie stresuj się, dzieci mają różną wielkość i to się szybko zmienia na początku:tak: Znam ten stres, też jestem po stracie i teraz nie da się już tak beztrosko cieszyć się ciążą, ale trzeba wierzyć że teraz będzie dobrze;-) Ja odliczam do wizyty w piątek.

Milusia83 zdjęcia są super. Wszystko na nich widać :)
Ja mam mieć wizytę 21 czerwca o 8:30. Wcześniejszą wizytę miałam 28 maja i wtedy było widać tylko pęcherzyk. Jestem bardzo ciekawa, czy wszystko jest w porządku.

Milusia83 zdjęcia są super. Wszystko na nich widać :)
Ja mam mieć wizytę 21 czerwca o 8:30. Wcześniejszą wizytę miałam 28 maja i wtedy było widać tylko pęcherzyk. Jestem bardzo ciekawa, czy wszystko jest w porządku.

ooo identycznie jak ja ! poprzednia wizyta 28 maja kolejna 21 czerwca z tym, że ja na 14:30 ;)

dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty żebyście z ogromnym uśmiechem na twarzy wracały do domu ! ;)

byłam dzisiaj na niespodziewanej wizycie - zaczęłam delikatnie plamić na brązowo więc szybko zadzwoniłam do lekarki, którą wczoraj znalazłam na znanylekarz.pl i od razu miałam wizytę. na szczęście jest wszystko cudnie! Bąbelek ma 23mm, serducho bije 176/min, machał do mnie nóżkami i zalążkami rączek - widok przecudny!!!! nie mogę się oderwać od zdjęć:)

Dzięki kochane:)

Zdjęcia są w 3D, lekarz mi powiedział że na 80% chłopczyk bo to, co sterczy układa się pionowo do góry, u dziewczynek może być takiej samej wielkości, ale leci w dół........w pierwszej ciąży też mi gruchał w 12 tc o chlopczyku:)

Marta87 najważniejsze, że wszystko w porządeczku, ja też zawsze siedzę nad zdjęciami i oglądam pół dnia:)

Myśka bądźmy dobrej myśli

Kropeczka no to teraz właśnie takie foteczki będziesz miała, tak naprawdę one są dla rodziców, bo lekarz w 2d wszystko pięknie ocenia:)

Marzenixx i Gieniek - chodzę do specjalisty z zakresu USG, nazywa się Marek Kudła....naprawdę świetny lekarz, ostatnio spędziłam u niego godzinkę....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam wizyte jutro, przed chwila ustalilam to telefonicznie. I zaczynam sie bac :D
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

WIZYTY

19 czerwiec

Mamaaga4godz. 17:00

Titilaya godz. 14:00

20 czerwiec

Dotka85 godz. 14:00

21 czerwiec

Gizmowa godz. 17 (prenatalne)

Cluue godz. 14.30

22 czerwiec

Madziamadzia godz. 15:00 usg prenatalne