• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
Mysz racaj :D raz pod choinke dostałam "Anie z Zielonego Wzgórza" na kasetach ...całe słuchowisko ....brat miał mnie dość :D nie dość, że jego kasprzaka eksloatowałam ponad miare to jeszcze w kółko wieczorem przed senm leciała Ania <lol>
Ja kupiłam praktyczne prezenty dla swojej Mamy i męża :-D Mama bardzo chciała młynki do soli i pieprzu takie, żeby na stół można było bez wstydu postawić :-) i dorwałam w tym roku w tesco za 25 zł. Mężowi kupiłam Maszynke Fusion :-D w sumie dla śmiechu :-D bo jak dla mnie te wibracje mogą tylko przeszkadzać w goleniu. Brat i bratowa kupili "nowe" auto a ich corka (1,5 roku) juz raz im zrobiła niespodzianke i tapicerka do prania Więc dostana pokrowce :-)
Nad resztą bede musiała pomyśleć :D Być może też kalendarze :) hihi

Byłam w E.Leclercu i kupiłam:
- mini kasetki (takie niby torbo-kufry i skrzyneczki), fajne, dobrze zrobione, do srodka powkładam misie, aniołki itp i mam na prezenty :-D. Dla świerzych rodziców wśród bliskich chciałam włożyć do srodka bąbki buciczki dziecięce, w tamtym roku takie widziałam, ale w tym jakoś nie ma :-(. Cena od 5,50 do 7 zł.
- podwójne zestawy filiżanek ze spodeczkami, w pudełku, malowane w całkiem fajny wzorek, z łyżeczkami (mam dla par :-D). Cena 15 zł :-)

A z książki kucharskiej musze zrezygnować, już wiem, że nie mam szans czasowo się wyrobić :-/.

Żaniu , a co babcia lubi?
może jakąs muzyczke swingujaca z jej lat młodosci??
babcia lubi słuchać radia albo oglądać np"mode na ...", myślałam że może kupie jej ładna ciepłą chustke pod szyje bo babcia nie nosi szalika co myslicie?

a kuzynki córa chce od Mikołaja pieska pluszowego albo miki więc mam juz prezent wymyślony, kuzynki synek żelaźniaka cyt"może być autko żelaźniak, kolor- jakiś wielkość no taki wiesz ciocia" no i wszystko jasne ciocia wie:) tzn Mikołaj heheh
Męża siostra marzy o perfumach od świetego wiec je dostanie, mąż chce książke stachury tylko tytułu nie znam a i kupie mu tom toma nawigację, pewnie ja jej czesciej bede uzywała ale co tam, teściowa tależyki i filżanki, tylko nie wiem co teściowi? Moja mama poprosiła Mikołaja o spodnie sztruksy big stara , wiec mniej wiecej wiem już co komu tylko jeszcze nie wiem Piotrka bratu i jego zonie i malutkiemu ich ale mały dostanie na pewno jakąś zabawkę.Pytałam sie jaką by chciali to powiedzieli aby była grająca:-D

Aletka my tez podczepimy sie pod kalendarze dzis zrobilismy sesje zdjeciowa z dziadkiem Wojtka (dodam ze pierwszy raz odwazył sie wziasc małego na rece-strasznie sztywno siedział oczywiscie dziadek:-D) i był strasznie ciekawy po co nam ich zdjecie razem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry