Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aletko świetne pomysły na prezenty
Nie wiem wypada powiedzieć teściom jaki prezent moga kupic córci na święta i żeby jej ubrań nie kupowali bo teściowa ma koszmarny gust a po co na darmo wydawać ma pieniądze
tak samo męża siostrze czy powiedzieć czy siedzieć cicho a później robić dobrą minę, jak uważacie?

Aletko świetne pomysły na prezenty
Nie wiem wypada powiedzieć teściom jaki prezent moga kupic córci na święta i żeby jej ubrań nie kupowali bo teściowa ma koszmarny gust a po co na darmo wydawać ma pieniądze
tak samo męża siostrze czy powiedzieć czy siedzieć cicho a później robić dobrą minę, jak uważacie?
.

Ja miałam dosyc fajnych prezentow od tesciów, Quinten ma otworzoną książeczkę oszczędnościową i ostatnio powiedzialam im o niej , ja wiem, ze moze nie ładnie to wyszło ale mam naprawdę dość ich prezentów typu krzesełko do karmienia bez stolika pytam się gdzie stolik, a ona że wiesz właśnie, że ten stolik się popsuł i dlatego takie tanie było.
![]()

moze siebie w ładnej koszulce
- Ja tak planuje o ile mały pójdzie grzecznie spac po atrakcjach choinkowych.
)