reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Święta Święta już tuż tuż

kochana u nas były życzenia :) więc: grę - GRA OPERACJA HASBRO NOWA PROMOCJA w 24 h (1336455465) - Aukcje internetowe Allegro, kolejną grę- tą prosiła już na urodziny - RUSZGLOWA JENGA ORYGINALNA POMARANCZOWA NAJTANIEJ (1329658732) - Aukcje internetowe Allegro, wiem że dziadki kupiły takie cóś jak da mnie to wyrzucenie pieniędzy w błoto - Domek My Dream Mansion Kidkraft | DOSTAWA GRATIS (1328558305) - Aukcje internetowe Allegro

pewnie ja coś jeszcze z ciuszków dorzucę :)
o matko, az dwa razy wracalam do ceny... tego domku oczywiscie..

ja mam problem, bo jak dziecko sie naprawde czyms bawi i sie cieszy dluzej niz przez 15 minut, to az przyjemnie dziecku cos kupic...
ale tamte dzieci.. tylko komputer albo klotnie. Nigdy chyba nie cieszyly sie z prezentow, ba, nawet potrafily powiedziec.. " o jezu, tylko to?" albo "ja nie chcialem/am tego"

reklama
o matko, az dwa razy wracalam do ceny... tego domku oczywiscie..

ja mam problem, bo jak dziecko sie naprawde czyms bawi i sie cieszy dluzej niz przez 15 minut, to az przyjemnie dziecku cos kupic...
ale tamte dzieci.. tylko komputer albo klotnie. Nigdy chyba nie cieszyly sie z prezentow, ba, nawet potrafily powiedziec.. " o jezu, tylko to?" albo "ja nie chcialem/am tego"

no cena domku jest powalająca, osobiście nawet 100 by nie dała- no ale dziadki chcą się pokazać.

to rzeczywiście problem z takimi dziećmi:( u nas Julka bardzo lubi gry planszowe z resztą wspólnie w nie gramy więc zabawa dla każdego jest :) tą operację chciała już dawno ale mnie się wydawała jeszcze taka mała do niej a teraz może się już pobawi nią, zobaczymy :)

Moja Mili patrzcie jak sie bawi:) Też dobry prezent, kosztowały te dzwonki chromatyczne około50zł.Kupilismy jakis czas temu synkowi.Dla maluchów sa ładne kolorowe. link wstawiłam w zakupowym
[video=youtube;01r9tC2ObHw]http://www.youtube.com/watch?v=01r9tC2ObHw[/video] .

Ostatnia edycja:
Monika ja mam taki sam problem z siostrzencami mojego meza, znaczy wlasciwie z jego jedna siostra co bysmy temu dziecku nie kupili to ona i tak kreci nosem.I prosi o wymiane czy cos;/;/.Dlatego kupie ubrania i juz.

Frotka ale ladnie sie bawi super;)

Polusia domek piekny! A prezenty dla dziewczynek starszych mamy podobne. Moja Pola też uwielbia gry planszowe- w tamtym roku byla JENGA, a teraz "Spadające małpki", a gralyscie może w UNO - super fajna gra w karty. Polecam!

Polusia domek fajny , córcia będzie zachwycona:) Dziadkowie zaszaleli:) Nasz Miłosz dostanie też kilka gier od nas i jakąś książkę ale czekam aż super niania cos poleci dla 5latków:)

reklama
Do góry