Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Absolutnie nie zakazywać synkowi na takie zabawki. Psycholodzy wręcz zalecają aby umożliwiać chłopcom w wieku około 3 lat zabawę lalkami, ponieważ w ten sposób kształtuje się ich osobowość, opiekuńczość. Wiele mam kupuje lalki-chłopaki, Tobie też polecam.Mój Jasiu na placu zabaw często "pożycza" sobie od dziewczynek wózki z lalkami. Jeździ potem po całym placu zabaw, bawi się lalkami aż kiedyś usłyszałm od pewnej pani, że nie powinnam mu na to pozwolić, gdyż źle to może wpłynąć na jego psychikę......Dotychczas w ogóle się tym nie przejmowałam, bo myślałam, że są to zabawki inne, czyli takie których nie ma u nas w domu, a dla dziecka wszystko co inne jest najciekawsze i najbardziej pożądane. Ale teraz zaczęłam się zastanawiać......czy może mój synek już zaczął się źle bawić????? Czy powinnam go odciągać od wózków i lalek?
![]()
Naszą rolą jako rodziców jest po prostu kochanie naszych dzieci, bez jakichkolwiek oczekiwań. Bo chyba tylko wtedy są naprawdę szczęśliwe.
Problem jest jak córce maluję paznokci i syn też chce, to wtedy już mu tłumaczę, że to dla dziewczynek jest.