Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nabijać kasiorkę 
Każda ma inne doswiadczenie z lekarzami. Ja np.dr Engel nie polecam. Leżałam na patologii , na obchodach była chamska, wyniosła, pobieżna...Wiem ,że koledzy jej zbytnio nie lubią za jej stosunek do profesora. Co do usg to Wierzbowski jest najlepszym specjalistą w zachodniopomorskim.Najlepiej czyta obraz, delikatny.Dziewczyny z którymi leżałam na patologii i na porodówce chwaliły też dr Świderskiego. Osobiście polecam mojego lekarza dr.Piotra Uzara. Mogłabym chodzic do niego codziennie hihihiProwadził moja druga ciąże, robił mi cięcie(sladu prawie nie ma) .Sam od siebie interesował sie nami przez cały nasz pobyt w szpitalu. Usg ma w gabinecie, jak trzeba to położy na dzień w szpitalu i zadba o badania.Do tego jest bardzo konkretny i przesympatyczny
link do stronki doktora. Ginekolog Piotr Uzar - Szczecin, GinWeb

Tylko dojazdy bywają upierdliwe, szczególnie dojazd do zdroi w szczycie.czarodziejka - jeśli dobrze zrozumiałam z podejrzanych wcześniej postów to przeprowadzasz się do Podjuch? Mieszkałam tam przez 19 lat, a moi rodzice nadal tam mieszkają! Bliziutko na spacery do Puszczy BukowejTylko dojazdy bywają upierdliwe, szczególnie dojazd do zdroi w szczycie.
). I powiem Ci szczerze, że jak szukaliśmy z mężem mieszkania, to odrzucaliśmy oferty z Podjuch, mimo mojego sentymentu i bliskości do moich rodziców (co będzie istotne jak się urodzi synuś). Choć właściwie głównym powodem tego były tylko i wyłącznie dojazdy. Ale nie uprzedzaj się. Mam nadzieję, że okolica Cię bardzo pozytywnie zaskoczy i pokochasz to miejsce. Na pewno jest bezpiecznie dla małego dziecka w porównaniu do np. centrum, czy nawet niektórych osiedli.