• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
matylda gdzie dokladnie pracujesz na Bukowym?ja tam mieszkalam ponad 15 lat,na rozowej na wprost baru "Pod wierzba"(chyba jest juz zamkniety)! napisz mi na privnamiary i o tych zabiegach,to moze przed swietami sie wybiore zeby sie troszke ogarnac przed chrzcinami:))

reklama
W bloku na Metalowej. Niedaleko- naprzeciw, przystanku autobusowego METALOWA:-) A ty tez w bloku? Mieszkamy 200 m od siebie:-p jak masz profil na naszej-klasie i masz ochote podać to wyslij mi na priv:-) Wogole to naprawde chętnie się z tobą zapoznać, bo nie mam tu za wiele znajomych, a już napewno nie w swoim wieku, tylko wszyscy starsi :-D

mona pracuję na Swojskiej koło poczty i laboratorium analitycznego, w pn i pt od 15 do 20 a w środy od 11 do 20, jak będziesz wybierała się na spacer z Nadusią to zajdźcie, tak na priv opisać wszystkie zabiegi to miałabyś lekturkę na 2 wieczory :-D
na Różowej mojej znajomej córcia chodziła do przedszkola

hej Mamuśki:)
dzis mialam fajny dzionek pierw bylismy u lekarza z maluchami,jst szansa,ze kuba wyrasta z choroby:)
a o 14 spotkałam sie ze szwagierka i poszłysmy sobie do pubu bardzo spokojnego z bardzo usypiajaa muzyka hehe ale bylo bardzo fajnie pogadalysmy wypilysmy po dwa piwka odprowadzilam ja do przystanku i wrocilam do domku przed czasem heeh i ugadałysmy sie ,ze bedziemy dwa razy w miesiacu gdzies wychodzic.ide cos zjesc bo zgłodniałam:D

To super Ewon że tak miło spędzilas dzień:-) oby takich jeszcze wiecej:-)

U mnie też bylo miło;-) kupił mi (tzn. nam :-p) mąż laptopa na nadchodząca naszą rocznicę ślubu... Byliśmy na zakupach na Słonecznym i mała dała nam takie luzy że spała w wózku - spacerówce - 3,5 godziny!! Ale wiecie co... Chyba coś z tym moim wózkiem nie tak :-( straszliwie ciezko się prowadzi jak przestawie małą przodem do jazdy. Musze poczytać w instrukcji czy coś tam się może luzuje... Ale patrząc na tatusia jadąc spacerówką, niunia była bardzo spokojna:-) no po taaakim wyspaniu to wiadomo :-)

Butterfly Twoja malutka już w spacerówce jeździ ?
A ile ma Twoja gondolka, że malutka się nie mieści ?
A Zuzolek ile waży ? Myślałam, ze moja gondola windoo-to najmniejsza na rynku, ale Ingunia o wadze prawie 6 kg i swojej klusowatości nadal się mieści i mam nadzieję, że tak do końca roku pojeździ ;) Nie wyobrażam sobie przerzucenia jej w niedługim czasie do spacerówki ;( -brrrr

Ostatnia edycja:
Butterfly fajnie, że pierwsza wyprawa spacerówka się udała :) No i jaki fajny prezent sobie sprawiliście :) Teraz mam nadzieje będziesz jeszcze częściej do nas zaglądac :D

ewon a w jakim pubie byłyście?

A mnie coś choróbsko łapie, bo boli mnie strasznie głowa, kaszle i ledwo się ruszam. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. Jeszcze dzisiaj jedziemy na majowe do okulisty z M...

reklama
Zuzia już prawie sama siada :-) plecki sztywne..
no a wózek mamy taki z zabudowaną spacerówką: 4.jpg

gondolka17.jpg to około 80 cm...

a Zuzia ma wymiary półrocznego brzdąca ;-) i waży około 7,5 kg :-p karmiona nadal tylko moim mleczkiem:rofl2: więc w kombinezonie włożoną w gondolkę ledwo się mieści, a w spacerówce ma pozycje półleżącą...

Nervita dawno chyba nie zaglądałaś... ;-) jak tam u Was, jak maluśka? :-)

Czarodziejko weź ruthinoscorbin i wypij herbatki z miodkiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry