reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon, a Ty jak po tych wszystkich przebojach ze szpitalami się trzymasz? Bo Kuba lepiej - to cudownie... a Ty?

guen, moja ma być córą... na 90%... jestem bodajże w 25 tygodniu, ale coś mi nie idzie to liczenie, bo zawsze lekarz mówi inaczej, niż mi wychodzi :) w każdym razie mam termin na połowę grudnia... chcieliśmy też rodzić we wrześniu, bo to dobry miesiąc, ale przestrzeliliśmy się :)

megan, i co tam, co tam???

reklama
Jestem, u mnie z frekwencja to roznie bedzie, codzienne obowiazki mnie pochlaniaja.
plushova dziekuje za skomlementowanie imienia. A ty znasz plec swojego maluszka? Ktory tydzien?
megan jak test?

A ja? Mieszkam na Pogodnie, z mezem, cora i psem. Gabka 5 wrzesnia skonczy 2 lata. Jeszcze rok posiedze w domu a potem wysle ja do przedszkola, moze w tym czasie znow bede w ciazy;)

Jak sie wstawia suwaczek? pomocy!
Witam nowa mamusie! Ja mieszkam na Kaliny:tak:. Coreczka Twoja ma urodzinki razem z moim M:-D:-D:-D
Uwagi na temat zamieszczania sowaczka sa na glownym forum, gdzies na dole:tak:
ewon, a Ty jak po tych wszystkich przebojach ze szpitalami się trzymasz? Bo Kuba lepiej - to cudownie... a Ty?

guen, moja ma być córą... na 90%... jestem bodajże w 25 tygodniu, ale coś mi nie idzie to liczenie, bo zawsze lekarz mówi inaczej, niż mi wychodzi :) w każdym razie mam termin na połowę grudnia... chcieliśmy też rodzić we wrześniu, bo to dobry miesiąc, ale przestrzeliliśmy się :)

megan, i co tam, co tam???
a tez chcialam rodzic we wrzesniu, ale mialam problemy ze zdrowiem, na pazdziernik sie nie udalo(pierwszy cykl staranek) dopiero na listopad:-)

Wczoraj Maciejek skonczyl 3 latka-byla mala imprezka urodzinowa-skromna, tymbardziej, ze Macio jeszcze goraczkowal.
A dzis bylismy w Parku Kasprowicza w Instytucie Pampersa. bylo calkiem fajnie:)

NAd suwaczkiem nadal pracuje:)) Fakt, fajnie bylo urodzic we wrzesniu, cala zime dziecie grzecznie przelezalo w wozku a na wiosne to akurat zaczynala sie wiercic, siadac.

Mloda rozbroila mnie przy obiedzie. Aaa, musze dodac, ze jak sie uprze na jakies slowo to caly dzien je powtarza. Dzis to CHOLERA:no: No wiec siedzimy nad rosolem i nagle Gaba zastyga z lyzka przy buzi i strasznie powaznie oznajmia: Cholera, musze siku. Zaplulam sie zupa, hehehe.

royanna, sto lat dla Maciejka! :) Co tam się działo w instytucie pampka? Przechodziłam wczoraj ze znajomymi obok i chłopcy chcieli już biec tam po darmowe pieluchy, bo stwierdzili, że skompletują mi wyprawkę z gratisów:) Ale ich powstrzymałam... :p Poszłabym, ale nie mam teraz żadnego dziecka do "wypożyczenia" na spacery. Szkoda, kiedyś opiekowałam się trójką pociech koleżanek, a teraz wszystkie mi z miasta powyjeżdżały ;/

guen, pięknie, pięknie... cudownych słówek uczycie małą :p hue, hue... :D

NAd suwaczkiem nadal pracuje:)) Fakt, fajnie bylo urodzic we wrzesniu, cala zime dziecie grzecznie przelezalo w wozku a na wiosne to akurat zaczynala sie wiercic, siadac.

Mloda rozbroila mnie przy obiedzie. Aaa, musze dodac, ze jak sie uprze na jakies slowo to caly dzien je powtarza. Dzis to CHOLERA:no: No wiec siedzimy nad rosolem i nagle Gaba zastyga z lyzka przy buzi i strasznie powaznie oznajmia: Cholera, musze siku. Zaplulam sie zupa, hehehe.
Suwaczek widze, ze sie udal:tak::-D
Moj synek Macius mial sie urodzic 2.09 ale sie kilka dni pospieszyl i jest 29.08, ale ja caly czas udzielalam sie na watku wrzesniowym

Dzieci szybko sie ucza, szczegolnie tego czego nie powinny:-D:tak:
royanna, sto lat dla Maciejka! :) Co tam się działo w instytucie pampka? Przechodziłam wczoraj ze znajomymi obok i chłopcy chcieli już biec tam po darmowe pieluchy, bo stwierdzili, że skompletują mi wyprawkę z gratisów:) Ale ich powstrzymałam... :p Poszłabym, ale nie mam teraz żadnego dziecka do "wypożyczenia" na spacery. Szkoda, kiedyś opiekowałam się trójką pociech koleżanek, a teraz wszystkie mi z miasta powyjeżdżały ;/

guen, pięknie, pięknie... cudownych słówek uczycie małą :p hue, hue... :D
Dzieki za zyczenia:-)
Na Instytut trzeba bylo isc samej albo z tymi kolegami. Byl pokazywany swiat oczami dziecka, ale najfajniesze byly duuuze meble na ktore trzeba bylo wejsc, albo proba "pierwszych kroczkow" za reke z duuuzym tata:tak:. Na wesolo duzo informacji, na koniec kilka gratisow. Mi sie podobalo, moj M nie narzekal a i synek byl zadowolony-ogolnie wyprawa udana:tak:

Ano udalo mi sie nareszcie:))
royanna sto lat dla synka. Mieszkasz bardzo blisko mnie. Mam babcie na 26-go kwietnia i chodze do niej na spacery.
plushova to nie ja, ona sama sie uczy i to wlasnie najszybciej tych co nie powinna. mam nadzieje, ze do jutra zapomni.

Ano udalo mi sie nareszcie:))
royanna sto lat dla synka. Mieszkasz bardzo blisko mnie. Mam babcie na 26-go kwietnia i chodze do niej na spacery.
plushova to nie ja, ona sama sie uczy i to wlasnie najszybciej tych co nie powinna. mam nadzieje, ze do jutra zapomni.
No to pewnie kiedys sie spotkamy:tak::-D

royanna ja też byłam w niedzielę w tym instytucie tak koło 14.oo, nawet położyłam się do tej wielkiej kołyski hehe.
mnie niestety troszkę to rozczarowało, uważałam to za lepiej zorganizowaną akcję.
wszystkiego najlepszego dla Macia:-D

Babeczki, przez najblizsze dni bede mniej zagladac, bo synek chodzi do przedszkola, ja go narazie odbieram a w miedzyczasie robie w koncu miejsce na polkach na rzeczy malenstwa, aby zaczac je moze w przyszlym tygodniu prac i prasowac(jak sie wyrobie do przyszlego tygodnia).
Milego dnia Wam zycze!!!

reklama
Chciałam zapytać, czy wiecie może gdzie jest najlepsza kosmetyczka w Szczecinie, która przebija małe uszka niemowlakom? Już takim starszym oczywiście :) Planuję przed roczkiem mojej córeczce przekłuć uszy i nie wiem gdzie mamy iść. Polecanie jakiś salon? Jak tak to w jakich granicach cenowych taka 'przyjemność' się zamyka? :)

pozdrawiam.

Do góry