Carolaine
Fanka BB :)
Hej 
Edzia, Iza witajcie.
Edzia mnie nie leciała ale z tego co wiem jak sie miało problem z prolaktyną przed zajściem w ciążę to w samej ciąży siara pojawia sie bardzo szybko. Mnie dopiero na 2 dobę po porodzie poleciała.
Zylcia gratulacje. Fajna różnica wieku będzie między szkrabami.
A u nas ok. Młodemu wyszła ostatnia 3 i momentalnie przestał wstawać o 5.15. Mówi coraz więcej aż mnie zadziwia że tak szybko to się rozwija
Oczywiście jesteśmy dumni z niego ogromnie. Wczoraj mieliśmy pogrzeb mojego dziadka to wszystkie ciotki były nim zachwycone a on tylko się popisywał elokwencją
Akurat miał taki dzień że wszystko mówił. Co do pracy to nadal pracuje w domu.
Ewon ja tez muszę się wziąć za prawko. Tymbardziej że kurs mam zrobiony od 2 lat
Później miałam ciąże zagrożona ale zdążyłam pójść 2 razy na egzamin. Szkoda słów co tam się dzieje. Żeby zdać to trzeba mieć niezłego farta a nie umiejętności.
Edzia, Iza witajcie.
Edzia mnie nie leciała ale z tego co wiem jak sie miało problem z prolaktyną przed zajściem w ciążę to w samej ciąży siara pojawia sie bardzo szybko. Mnie dopiero na 2 dobę po porodzie poleciała.
Zylcia gratulacje. Fajna różnica wieku będzie między szkrabami.
A u nas ok. Młodemu wyszła ostatnia 3 i momentalnie przestał wstawać o 5.15. Mówi coraz więcej aż mnie zadziwia że tak szybko to się rozwija
Ewon ja tez muszę się wziąć za prawko. Tymbardziej że kurs mam zrobiony od 2 lat