reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

batteflay u mnie jak Mały się urodził Oliwia miała 2.7 wiec chodziła na nóżkach już ale rozważałam kupno takiego czegoś
tylko wtedy w sklepach nie było ani na allegro a z zagranicy nie opłacało się ściągać
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolezanka tez miała taki wozek dla rodzenstwa jak był rok roznicy miedzy dziecmi
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 - sklep internetowy łatwiej wjechać do sklepu nim bo sie mieści w drzwi

Ostatnia edycja:
reklama
Podstawki sa super..
u mnie ula juz nabija km w wieku 2 lat raciej bedzie wszedzie samodzielna i zadko wozek bedzie uzywany
Igor przestal jesdzic w wozku jak miał 1,5 roku

Ule tez na sile trzeba tam wsadzac.. sama chodzi od rynku na pogodnie do domku na nogach....!

a te podstawki do wozka sa duzo lepsze niz wozek blizniacvzy i mniej kosztuja

Witam Dziewczęta.
Kilka razy się tu odezwałam, głownie w formie pytania, nieładnie tak bez przywitania. Skrobnę coś o sobie;-) W Szczecinie mieszkam od 3 lat z niewielkim kawałkiem. Na BB jestem od roku, mamą jestem od 9 miesięcy, mam fantastycznego synka Dominika. Wcześniak, 32 tc, 1105 g, niedowaga to jedyny ślad po wcześniactwie. Od niedawna się chustujemy i jeżeli pogoda dopisze to wybieramy się na flash mobowa próbę:-) Może którąś z Was tam spotkam;-)

domnic witamy Cie:) dołącz do nas i pisz jak najwięcej.

U nas maluchy nadal kaszel i katar mają a Damian jeszcze zatkane ucho. siedzi Kuba w domu aby w szkole nie roznieść choróbska i żeby sie nie doprawić a wogóle na dwa dni nie opłaca mi się bo od czwartku mają ferie a jutro wolne bo sa egzaminy dla 6kl. a ja mam ich serdecznie dosyć.Na dodatek też się zaraziłam nos zatkany mam kaszel i chrype,głos zanika.oby na chrzciny było lepiej.

witam dziewczyny.

widzę,że wszystkie szykujecie się na wielkanoc,ja jestem jeszcze daleko heheh,narazie latam po lekarzach. Damian już wszystko ok tylko mu te ucho wadzi ale dzis ide do laryngologa mam nadzieję ,że nas przyjmie. Kubie nadal charczy w oskrzelach.zrobiłam u dzieciaków przemeblowanie,kurcze i teraz kręgosłup mnie napiepsza:/ jutro chyba juz jedziemy do rodziców na całe święta chociaż mi się nie chce hehe.

Złociutkich kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii.
Życzę ja:)

Zdrówka, szczęścia i pomyślności dziewczyny w śwęta. I po świętach też oczywiście.

Evon, ja też w proszku jeśli chodzi o przygotowania do świąt.
Kassi chora. Od poniedziałku na antybiotyku, bo kaszlała strasznie i grzechotało jej w oskrzelach.

Czekamy na przyjście zająca. :-)
Za to, że złamala mi oprawkę od okularów zapowiedziałam, że nie dostanie jajka niespodzianki od nas. Tylko dopiero od zająca. No i wyszlo, że Kassi czeka z utęsknieniem na jajko 3 tygodnie i codziennie odliczamy ile jeszcze dni zostało. :-)
Mam też prezencik kupiony na solidnej wyprzedaży w Makro po Świętach Bożego Narodzenia. :-D

swieta.jpg
Spokojnych Świąt:))
Na Boże Narodzenie nie było śniegu, to teraz mamy:-D.

reklama

Marzeń spełnienia, serca zatracenia, pisanek kolorowych, zawsze w chmurach głowy, pieniędzy bez liku, pysznej szynki w koszyku, radosnego śniadanka, zabawy do białego ranka, zajączka bogatego ,przyjaciela niezawodnego.A w poniedziałek Wielkanocny niech dyngus zmyje wszystkie troski.Gdyby jednak zostały smutki to życzę litra porządnej wódki

Do góry