• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
k@m@ w końcu musimy się spotkać:) i sobie ponarzekać:D

Byłam u laryngologa Kuba musi mieć wycięty migdałek i Damian tez ma go:/ muszę skierowanie od rodzinnej wziaść:/ moja laryngolog dała poleciła mi dzienny oddział w zdrojach.Muszę poczytać i zobaczyć gdzie lepiej.

Przydałaby mi się praca jakaś,sprzątanie czy coś.

reklama
hej

widzę ze pogoda za oknem sprzyja bo na forum cisza
aż chce się rano wstawać jak się widzi takie słonko za oknem :-D:-D:-D:-D

k@m@ oj ja tez czasami mam dosc
wiec by nie zwariować od dzis chodzę na fitness mam 2 godzinki tylko dla siebie bez dzieci wrzasków awantur i tym podobnym mam nadzieje ze naładuje akumulatorki na kolejny tydzień
mnie to wszytko czasem przytłacza bo ze wszystkim sama jestem maz tak rzadko w domu bywa ze szkoda nawet gadać czasami czuje sie jak samotna matka dosłownie

Ewon ja w zeszłym roku dowiadywałam się i wygląda to podobnie jak na Arkońskiej. Ja wybrałam Arkońską bo zdecydowanie bliżej domu.

Assia ja podobnie jak Ty również czasami czuję się jak samotna matka przez to, że M wiecznie w domu nie ma.

hejka

no pogoda piękna,dzisiaj tylko kilosów zrobiłam ze szwagierką,że nogi mi zaraz odpadną.

ryba jak tak to ja też wolę arkońską bo bliżej.:)

która idzie jutro do parku kasprowicza?? bom idę po 12 z maluchami.

Ewcia dowiedz się jak to teraz wygląda w zdrojach bo gdzieś obiło mi się o uszy, że tam tylko jeden dzień i to wsio a na arkońskiej to jednak trzy dni z tym, że na noc można do domu zabrać. No i może w zdrojach termin jest krótszy.

assiia a gdzie chodzisz na fitness? Mogłabyś mi podac szczegółowe dane? cena, miejsce. Bardzo bym chciała dołączyć. Bieganie mi nie wystarcza, a ostatnio zaniedbałam trening. Im dziecko starsze tym mniej czasu, moj jeszcze z miesiąc i bedzie chodził. Wszędzie go pełno, a ostanio nie spuszcza mnie z oka, gdzie ja tam on, ciężko cokolwiek zrobić gdy dziecko trzyma się kurczowo nogawki i podąża krok w krok za mną :)
Też często czuje sie niczym samotna matka i niby mąż co dziennie jest w domu ale wiecie jak to jest, kobiety tak już mają, że wolą zrobić coś same niż prosić milion razy o pomoc.

reklama
o matko! daleko :( szkoda.... myslałam, że gdzieś do centrum. Ja z pogodna jestem.
ja też z pogodna - i jak na fitnesik to do kupca chodziłam:tak:

pozdrawiam
ja na zwolnieniu...mały coś dużo choruje...2x szkarlatyna, ospa a teraz zapalenie płuc- nie ma miesiąca bez choróbska:baffled:---do tego wizyta w poradni hematologicznej bo złe wyniki krwi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry