reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

k@m@ w końcu musimy się spotkać:) i sobie ponarzekać:D

Byłam u laryngologa Kuba musi mieć wycięty migdałek i Damian tez ma go:/ muszę skierowanie od rodzinnej wziaść:/ moja laryngolog dała poleciła mi dzienny oddział w zdrojach.Muszę poczytać i zobaczyć gdzie lepiej.

Przydałaby mi się praca jakaś,sprzątanie czy coś.

reklama
hejka
k@m@ mnie tez monotnia zycia przytłacza:tak:
ewon podasz mi nr do twojej szwagierki fryzjerki? musze przed chrzcinami sie obciac:tak:

hej

widzę ze pogoda za oknem sprzyja bo na forum cisza
aż chce się rano wstawać jak się widzi takie słonko za oknem :-D:-D:-D:-D

k@m@ oj ja tez czasami mam dosc
wiec by nie zwariować od dzis chodzę na fitness mam 2 godzinki tylko dla siebie bez dzieci wrzasków awantur i tym podobnym mam nadzieje ze naładuje akumulatorki na kolejny tydzień
mnie to wszytko czasem przytłacza bo ze wszystkim sama jestem maz tak rzadko w domu bywa ze szkoda nawet gadać czasami czuje sie jak samotna matka dosłownie

Ewon ja w zeszłym roku dowiadywałam się i wygląda to podobnie jak na Arkońskiej. Ja wybrałam Arkońską bo zdecydowanie bliżej domu.

Assia ja podobnie jak Ty również czasami czuję się jak samotna matka przez to, że M wiecznie w domu nie ma.

hejka

no pogoda piękna,dzisiaj tylko kilosów zrobiłam ze szwagierką,że nogi mi zaraz odpadną.

ryba jak tak to ja też wolę arkońską bo bliżej.:)

która idzie jutro do parku kasprowicza?? bom idę po 12 z maluchami.

Ewcia dowiedz się jak to teraz wygląda w zdrojach bo gdzieś obiło mi się o uszy, że tam tylko jeden dzień i to wsio a na arkońskiej to jednak trzy dni z tym, że na noc można do domu zabrać. No i może w zdrojach termin jest krótszy.

assiia a gdzie chodzisz na fitness? Mogłabyś mi podac szczegółowe dane? cena, miejsce. Bardzo bym chciała dołączyć. Bieganie mi nie wystarcza, a ostatnio zaniedbałam trening. Im dziecko starsze tym mniej czasu, moj jeszcze z miesiąc i bedzie chodził. Wszędzie go pełno, a ostanio nie spuszcza mnie z oka, gdzie ja tam on, ciężko cokolwiek zrobić gdy dziecko trzyma się kurczowo nogawki i podąża krok w krok za mną :)
Też często czuje sie niczym samotna matka i niby mąż co dziennie jest w domu ale wiecie jak to jest, kobiety tak już mają, że wolą zrobić coś same niż prosić milion razy o pomoc.

reklama
o matko! daleko :( szkoda.... myslałam, że gdzieś do centrum. Ja z pogodna jestem.
ja też z pogodna - i jak na fitnesik to do kupca chodziłam:tak:

pozdrawiam
ja na zwolnieniu...mały coś dużo choruje...2x szkarlatyna, ospa a teraz zapalenie płuc- nie ma miesiąca bez choróbska:baffled:---do tego wizyta w poradni hematologicznej bo złe wyniki krwi...

Do góry