reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hejka
a w naszej parafi nie ma cenika, nawet ksiądz co łaska nie mówi- jak chodził po kolędzie to nawet koperty nie chciał z ofiara, ale wszystko zależy od księdza, jedyny minus w tej parafi to strasznie długa msza... jak chrzcilismy marte 3 lata temu tez na wielkanoc to prawie 1,5 godziny trwała- o wiele za długo dla maluszków:tak:

reklama
ryba i byłaś w up ja byłam 9.16 na 1piętrze,nie rozpoznałam Cię nigdzie.

co do ofiary to przesada 400czy 200 zł,dam 50albo 100zł zobaczę jak bedzie z kasa.to wszystko zależy od księdza,mojej koleżance powiedział"co łaska ale nie mniej niż 60zł" przesada hehehe. za ślub ok ale za chrzest nie powinni wołać,i chrzcić bez gadania,a nie sami nas zniechęcają do chodzenia do kościoła.

byłam dzisiaj u teściowej na kawie,później poszłam do madagaskaru z dzieciakami na pół godzinki i wróciłam do domku.obiad się robi a ja posprawdzam neta:D

aniołłek ja do parku się piszę,w piątek ponoć ma być +16stopni.oby tak już coraz cieplej było.

Ewcia byłam i widziałam Cię jak szłaś z Damianem ale ja już byłam w aucie a właściwie to już stałam na wyjeździe przy światłach. Dziś jakoś wcześniej zajechałam do up bo i Filip wcześniej niż zwykle do przedszkola wyszedł. Ja też chodzę na 1 piętro, no szkoda, że się nie zgrałyśmy bo mogłyśmy chociaż czekając pogadać. Na kiedy teraz masz termin?

WIDZIELIŚCIE TEST DLA 6 LATKÓW W GAZECIE?

to chyba żart... bo Igor wszystko zrobił w 5 minut,
jedyny minus u nas przy każdym jedzeniu jest modlitwa nad nim i targowanie ile zje... :(

hej

ryba
no szkoda:( ja dopiero na maj:D ale może uda nam się spotkać na spacerek z dziećmi? ja cały czas czekam aż będzie cieplej,aby tego grillka z wami zrobić;)

aniołekk ja gazet nie czytam hi u mnie najgorzej z wstawaniem.

ryba to tak jak ja heheheh tez mam na 17 ,chyba wszystkim wczoraj dawali tą datę:D

no w sobote mój synek kończy 4 latka:D matko jak ten czas leci.

hejka

co u Was?

Mój jest dzisiaj u szefa na działce pomaga mu,zawsze coś zarobi.Wczoraj po pracy pojechał do niemiec na rowerze z szefem i kolegami.dojechał do granicy i wrócił,nie dał rady dalej ,ale i tak daleko dojechał jak na drugi dzień jazdy rowerem :p Wczoraj z moim się wygłupialiśmy i spadłam z łóżka i mam siniola na łokciu i dupie(boli strasznie).
a ja jak zawsze z dzieciakami już dostaje kota z nimi.Jutro jeszcze jadę z sąsiadką do banku,starsza babeczka ledwo chodzi,z domu prawie wogóle nie wychodzi a jak coś to tylko taksówkami jeździ.
Damianka urodzinki zrobilismy w piątek,a wczoraj taka ładna pogoda była poszłam na plac zabaw(kurcze koło mnie nie ma fajnego placu:( ) później na lody,do domu wróciliśmy o 16.oby ta pogoda była coraz cieplej.
Dobrze,że Kuba jutro do szkoły idzie bo tylko się denerwuje i denerwuje.I przy okazji mnie:/

reklama
Hej dziewczyny
U mnie ostatnio nic sie nie zmienia.
Wpadłam chyba w jakiegoś doła, bo nie mam na nic ochoty, najchętniej nie wychodziłabym z łózka, płacze z byle powodu i bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi. Wiosna za oknem a ja szału dostaje, zamiast sie cieszyć. ech..... dobija mnie monotonia życia. Nie ma co robić całymi dniami. Spacery robią sie pomału nudnawe, ciągle te same trasy. Weekendy mijają tak szybko a dni w tygodniu ciągną się jak flaki z olejem. Mimo wczesnego wstawania (6 rano) odnoszę wrażanie, że bardziej brakuje mi czasu.
No to sobie ponarzekałam!!!

Do góry