reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witajcie dziewczyny
Troche mnie nie było i nie jestem w temacie.
Podczytałam Was troche i widze ze zerówki i pierwsze kalsy na tapecie. Ja nie pomogę w tej kwestii bo moje dziecko jest jeszcze stanowczo za małe na klasę pierwszą czy zero (o ile jeszcze takie istnieją):-D ale przynajmniej sie dowiem jak to mniej wiecej wygląda, dzięki Wam.
Ewon witaj kochana, jak sie miewa Kubuś? Jesli kłóci sie z braciszkiem to chyba nie źle? :-):-)
U mnie po staremu, mały mi ostatnio troche kaszlał, ale na szczęście minęło,przetrzymałam go dwa dni w domu, podawałam Lipomal i jest już OK.

reklama
hello:)

aniołłek Kuba chodzi do 64 na rayskiego.ale mają ją przekształcić w 54(maciuś)chyba nie pamiętam numeru,jak tak zrobią to nie wiem czy nie będe Kuby przenosić zobaczymy jak to będzie.narazie ma super nauczcielkę.która jest z powołania,uwielbia dzieci.Ja Kuby nie dawałam jak miał 5lat do zerówki bo jeszcze mieliśmy problemy małe ze skórą,więc wolałam nie puszczać i tak Damian nigdzie nie chodził to wolałam aby razem się bawili.ale Damiana puszczę jako 5latka(będę miała wtedy poszukać normalnej pracy)ale napewno będzie w zerówce 2lata,nie chce aby jako 6latek chodził do 1klasy bo to dla mnie porąbane.w końcu muszę podjechać po tą gre:)

k@m@ Kuba już dobrze,strasznie wnerwiający jest:/ u nas też kaszel ale to już norma,przez tą pogodę:/

aq co u reszty mam???????????????????????????

ewon jak sie ogarniesz ze wszystkim to dawaj na kawe albo spacer, moze i ja z kuba do parku sie wybiore kasprowicza,
a ja w sobote z dziwczynami byłam w cyrku korona, nie przepadam za cyrkiem, no ale Natala lubi to poszłysmy, Marta była pierwszy raz i chyba jej sie podobało, a szczególnie białe lwy:-)
wczoraj bylismy u moich rodziców bo m był w pracy, takze nawet miły wekend:-)
a teraz na wielkanoc chrzcimy Kube, więc musze pomału brac sie za sprzątanie grutowne mieszkania, itp

W końcu muszę was odwiedzić:) niby nie pracuję ale zawsze coś się dzieje i czasu mało:/ porażka. w środę idę do urzędu pracy.w poniedziałek z Kubą do laryngologa mam nadzieję,że nie będzie trzeba wycinać migdałka bo znowu szpital będzie się kłaniał:/ .Wielkanoc robimy też chrzciny Damiana i to u teściów więc mam sprzątania w domu i pomóc teściowej plus pomyć okna u sąsiadki.
No oby pogoda była jak w weekend bo dziś tak sobie.Muszę dzisiaj do szwagierki pojechać,bo idziemy do kościoła.Jakaś mało zorganizowana jestem:/ i na dodatek maluchy się kłócą :angry: tak tęsknili za sobą ,że muszą się teraz kłócić:/

ja własnie zadzwoniłam do poradni

najbliższy termin za miesiąc... (nie wiem czy już wtedy nie trzeba podjąć decyzji,,,???)
obowiązuje rejonizacja
trzeba przynieść książeczkę zdrowia,
ostatnie pracy z przedszkola / domu rysnki malowanki szlaczki i td (u nas są krzyżówki:)
opinia z przedszkola wychowawcy.

badanie trwa 3h
trzeba być na 8:15 i dziecko ma być najedzone wyspane (czyli w przypadku Igora wstać o 4 rano:)

zobaczymy co z tego wyjdzie.,..
'

Witam.

Ewon super, że Kuba już OK. Ja też w środę idę do Urzędu pracy, o której tam będziesz? Bo ja to napewno około 9-ej lub nieco wcześniej. Mój Filip miał w zeszłym roku w styczniu wycinany migdał i nie musiał zostawać w szpitalu tzn. rano musieliśmy być a po południu do domu a w dniu zabiegu wieczorem to było na Arkońskiej (polecam). Że za szybko będzie to się nie martw bo terminy na te zabiegi to ok. 3 mies.

aniołekk pisze:
trzeba być na 8:15 i dziecko ma być najedzone wyspane (czyli w przypadku Igora wstać o 4 rano:)
o 4 rano Igor będzie wyspany?;-):-)

kaoru3 na to czy jest gotowy na pojście do szkoły

Ryba,, jak zaczniesz budzic o 4 wstanie o 6:000
zanim zję będzie 8 i tylko 15 minut na dojazd:?)

on strasznie wolno je i jest zbyt powolny z rana
dla porównania siostra je 2 razy więcej i 3 razy szybciej tylko dajcie coś jesc

reklama
Ewon ja byłam wczoraj na Arkońskiej umówić się na termin odnośnie wycięcia migdałka- termin mamy na 9 Maja Pani doktor też powiedziała, że maks 2 dni.
Pozdrawiam

Do góry