Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewon - daj znać jak tam kuba--- skąd to wstrząsnienie? zdrówka - i mam nadzieje ze już lepiej się czujeno i Kuba w szpitalu,przyjechałam tylko p[o rzeczy wstras mózgu mabidulek wymiotje i głowa go boli i ciągle senny jest.pakuje zabawki i jade do niego wieczorem wróce mam nadzieje ze da sobie rade w nocy:/
haha - pewnie ze zdąży;-) jak i napracować się do 67 rżmoja Natala tez w tym roku 6 lat konczy, ale zostawiam ją w zerówce jeszcze, jeszcze sie do szkoły zdąży nachodzic
---ja swojego tez normalnie puszczam - czyli jak skończy 7;-)również polecam dr Węgrzynowskiego - jest specjalistą od serduszka--- jakieś 5 lat temu płaciła coś ponad 200zlDziewczyny czy robiłyście USG 3d/4d ? Jeśli tak to gdzie, i za ile bo sie zastanawiam czy wykonać takie cuś![]()