reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

niki kaoru ja robiłąm też w domu ale u teściów,a i tak wszystko robiłąm ja dobrze,że teście pomogli było 15osób.i goście byli 3dni.więc jak we wtorek wróciliśmy wieczorem to dopiero padłam.położyłam sięo 20 i do 9 spałam,Kuba do szkoły nie poszedł. to było 5 męczocych dni dla mnie bo byliśmy od piątku.latanie ,kupowanie,gotowanie.ja do kościoła miałam na 14 a o 13.45 dopiero sie ubierałam,masakra.dobrze ,że jest już po.

k@m@ ale te kilo dwa to nie ma różnicy,ja wiesz 2lata woziłam ciężary hehe

reklama
Juz sie przedstawiamy:)
Jestesmy z Gumieniec - ul. Kielecka, jest nas 4: ja, narzeczony Mariusz i Maja z Julka. Dziewczyny maja prawie 6m-cy, wiec narazie mam co robic;) Obecnie przygotowujemy sie i psychicznie i finansowo do chrzcin - planowany termin to poczatek lipca. Robimy w lokalu, bo moj M ma zamiar zaprosic 30os ze swojej strony [...] Narazie jestem jeszcze na macierzynskim, ale od poczatku lipca bede hmm.. "gospodynia domowa", czyli kims, kim nigdy nie chcialam byc..:)
I narazie chyba tyle.. :) Witamy:)

hejka

Byłam dziś z dzieciakami na spacerku,później obiad.teraz lekki odpoczynek,choć nie wiem czy wypali bo dzieciaki marudne jak nigdy.

Paula to masz bliźniaki:) gratuluję:) to małe wesele :D

hejka
paula witaj, to twoje dziewczynki prawie takie jak mój kuba, kuba ma 6 miesiecy z 30 wrzesnia jest
a my własnie z działki od kolezanki wrócilismy, dziewczyny wylatane, młody pospał na powietrzu, może w nocy dadzą odpocząc,
ewon jak prawko i kiedy kawka?
Zdjęcie0595.jpga to ja z Kubusiem:)

Ostatnia edycja:
hej

a u nas wszytko idzie nie tak
w piątek mieliśmy wypadek na santockiej gosc nam wyjechał tak ze z naszego auta zostało wspomnienie mąż ma jechać do pracy we wtorek a tu masa formalności związanych z autem
dzięki Bogu nic nam sie nie stało Kacper jechał z nami ale jemu rownież nic nie jest
wiec 13 piatek dla nas był wyjatkowo pechowy

assia to faktycznie 13 piątek nie fajny, dobrze ze nic wam sie nie stało, trzymajcie sie!
paula Kubus jest sredni jak na swój wiek, waży 7,5 kg i jego forumowi koledzy z wrzesnia są więksi, ale jest zdrowy i wszystko ok, lekarka mówi ze jest bardzo proporcjonalny, więc dobrze, a twoje dziewuszki tez pewinie super, dziewczynki są bardzo fajne, a szczególnie jak zaczna chodzic i gadac, takie małe kobietki z nich rosną, jak patrze na moje córy, jka juz zaczynają w ubraniach przebierac, i sie mądrzyc, to co to pózniej będzie jak zaczna w wiek nastolatków wkraczać:-D:-D

assiia cos mowili w wiadomosciach w radiu o dachowaniu auta, to ten wypadek? wspolczuje..
kaoru moje dziewczyny podobnie - 7400 i 7300:) Ja sie ciesze, bo to wczesniaki byly, takze jak dla mnie to sa meeeega duze juz i grubaski:) A bycie "srednim' w tym wieku to bardzo dobrze:)

assia współczuję,dobrze ,że wam nic się nie stało.

Kasiu ja mam piątek zajęty bo idę do ortopedy,a tak wolne to napisz kiedy Ci pasuje to przyjadę na kawke:)) i sobie pogawędzimy:)

paula to akuratne są dziewczyny:) a jak sie urodziły ile ważyły??moja szwagierka ma bliźniaki parkę już mają 5lat.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry