Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jestem w grupie i nie chcieli mnie zaszczepić ze względu na KP.Jestem grupa "0" i mam skierowanie (dostaliśmy z automatu) i jestem w ciąży więc póki co sobie daruję. A tak to bym się zaszczepiła.
Moja koleżanka alergiczka się szczepiła i było wszystko ok. Porozmawiaj ze swoim lekarzemMąż już zarejestrowany, mama jest w grupie 0 więc już po szczepieniu. Co do mnie to mam pewne obawy, bo jestem alergikiem. Źle znosiłam dwie pierwsze dawki dotyczace odczulania u alergologa. Trzeciej lekarz sam już mi nie chciał podawać. Obawiam się szczepienia. Może nie słusznie.
Na własne ryzyko wsztko możnaJa też jestem w grupie i nie chcieli mnie zaszczepić ze względu na KP.
A czy tego się trzeba bać, że będzie to obowiązkowe szczepienie?Póki jestem w ciąży i nie ma odpowiednich badań odnośnie wpływu na płód to teraz tego nie zrobię. Jak będę karmić to tym bardziej. Pewnie pod koniec roku zobaczę jak to wszystko będzie wyglądać. Po skończeniu kp,ale zobaczę,jak to będzie wyglądać.
Obawiam się tylko,że w pewnym momencie będzie to obowiązkowe, bo inaczej nie wpuszczą do lekarza itp.
Nie każdy ufa tym szczepieniom wiec mogą się bać . Sama mam dużo informacji na ten temat i nie mam zamiaru przyjąć szczepionki. Uważam, ze każdy powinien mieć wybórA czy tego się trzeba bać, że będzie to obowiązkowe szczepienie?