reklama

SZKOŁA RODZENIA

pewnie, pewnie

Dla mnie też Radio Maryja jest trudnym tematem.... Nie słucham i nie będę słuchać dopóki pieczę nad nim trzyma oszołom. No cóż, ja to tak tłumaczę sobie: nikt nie jest święty, a ja nie mam prawa osądzać innych, jeśli sama nie chcę być osądzona.. To taka moja prywatna zasada...

Ja sama też znam takich księży, którzy chyba się gdzieś pogubili ...... i staram się ich nie potępiać, tylko mówię wtedy: Boże zachowaj mnie, żeby mi się w głowie kiedyś nie poprzestawiało. Oni mają swoje sumienie i ja nie będę za nich odpowiedać pzred Bogiem, tylko oni sami....

reklama
zgadazam się z Tobą, ale ja sobie myślę, że najważniejsze być w zgodzie ze sobą.

a wcale nie twierdzę, że ktokolwiek kogokolwiek tu ocenia ;) to takie moje "wywody" :)

powiedz nam jak jest na tej szkole, ja już przeszłąm szkolenia, więc drugi raz sie nie wybiorę, ale zobaczymy co nowego lub innego ;)

dopiero teraz zobaczyłam Twoją odpowiedź. szybka jestem ,jak nie wiem co!!!

Będę Wam opisywać to, czego dowiem się, obiecuję

koga! nawet sie nie zastanawiaj! mysle, że takie zajęcia nie zaszkodzą. Dowiesz się jak pielęgnowac maluszka, jak go karmić i mysle, że takiej wiedzy nigdy na dużo ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry