kamamamusia
Fanka BB :)
OK

Jeśli tylko ją dostanę...

Jeśli tylko ją dostanę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( Nie wiem jak go mam przekonać do tych zajęć. Jak na razie nie było na zajęciach nic o pielęgnacji niemowlęcia, a mi na tej tematyce najbardziej zależy. Jak się mamy tego wszystkiego nauczyć skoro nie będzie nas na zajęciach
Czy któraś z was może mi podpowiedzieć jak go z powrotem zachęcić do szkoły?

Od kilku dni tak kiepsko się czuję popołudniami, że leżę w łóżku. Strasznie napina mi się brzuch i bolą mnie wszystkie więzadła jak tylko jestem na nogach :sick: Do południa jeszcze jest znośnie, ale po południu to już niestety nie
Ale przynajmniej staram się ten czas spędzony w łóżku wykorzystać na maxa. Leżę i czytam wszystkie książeczki i gazety o dzieciach. Wczoraj skończyłam czytać "Język niemowląt" Tracy Hogg. A dziś Maciek drukuje mi inną jej książkę "Język dwulatka" (tak na przyszłość), Uśnij wreszcie i Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka. Mam nadzieję, że to moje czytanie nie pójdzie na marne i coś z tego się dowiem. Już i tak sporo wiem. A nie ukrywam, że to co wy piszecie o szkole i zebranych tam wiadomościach to mi się przydaje
Także będę wdzięczna jak będziecie pisać sporo o tym co się dowiedziałyście ;-)