Z położną masz rację, tylko muszę ją odnaleźć, gdybyś miała jakieś namiary to poproszę, może być na maila nitka19@op.pl. Gdyby to był ktoś z 2 byłoby super. Panie z gabinetu na Pomorskiej podobno są chętne, ale pod warunkiem, ze akurat nie mają tam dyżuru...i jak sie tu wstrzelić...
. Jest podobno pani Małgosia, która chętnie przychodzi na porody, ale jak na złość umknęło mi jej nazwisko, w przyszłym tygodniu dopytam dziewczyn w szkole rodzenia. Jeżeli chodzi o szkołę rodzenia to uczęszczamy do Łagodnego Rodzenia i też jestem zadowolona. Niestety 2 marca już kończymy zajęcia. Wiesz, tak jak napisałam studenci mogą sporo pomóc, ale mogą też denerwować dodatkowo. W Bizielu po porodzie siłami natury, jeżeli z mamą i dzidziusiem wszystko jest dobrze, trzymają 2 doby, w 2 i MSWiA dobę-co ma swoje dobre i złe strony, ale ja chyba jestem z tych, którzy będą chcieli jak najszybciej położyć się w swoim łóżeczku i wypić rosół domowy:-).
Trzymaj dzisiaj za nas kciuki, mamy wizytę u doktora, strasznie jestem ciekawa co tam u naszej Małej słychać i widać i ile lalka waży. Myśle, że duża to ona nie będzie, ale po 15 wszystkiego się dowiemy:-). miłego dnia

Trzymaj dzisiaj za nas kciuki, mamy wizytę u doktora, strasznie jestem ciekawa co tam u naszej Małej słychać i widać i ile lalka waży. Myśle, że duża to ona nie będzie, ale po 15 wszystkiego się dowiemy:-). miłego dnia