Witajcie!
w styczniu rodziłam w Olkuskim szpitalu i miałam MEGA obawy!!! i to podwójne bo urodziłam bliźniaki!

) przez całą ciążę broniłam się rękami i nogami przed tym szpitalem, ale mój lekarz ciągle mnie uspokajał że oddział się zmieni jak będzie nowy ordynator. i miał rację!

)) urodziłam w Olkuszu i byłam bardzo zadowolona... miałam cc i w czasie samego porodu jak i po nim (a także przed porodem, bo spędziłam tam duuuuużżżo czasu (październiki - 3-dniowa wizyta, grudzień - 10 dni i styczeń przed porodem 10 dni) opieka była na medal!! Co kobieta to inna opinia ale ja uważam że to wspaniale że nie szukałam innego szpitala...
Jak macie jakieś pytania - to piszcie!! Postaram się szybko odpisywać jak tylko mi moje córeczki pozwolą!
Położne są super, lekarze też!
Dla mnie ważne było to że jestem blisko domu i w każdym momencie ktoś mógł do mnie przyjechać, coś przywieść itp.
A dr Dynerowicz powinien dostać jakiś order za cierpliwość w stosunku do mnie bo panikara ze mnie jak cholera!
Poznałam wiele dziewczyn, które miały zaplanowane porody gdzieś dalej, ale gdy się zaczynał poród przyjeżdżały gdzie najbliżej, czyli do olkuskiego szpitala
Naprawdę nie jest tak źle jak niektórzy opisują
Pozdrawiam serdecznie

))