Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejKOT ja nie jestem z Wrocławia ale przez cała ciaze jezdziłam do Centrum Zdrowia Kobiety "Corfamed" (prywatne) na Kluczborskiej 37. Mnie prowadziła doktor Wickiewicz i jestem zadowolona (pisałysmy wyzej) ale jest jeszcze tam druga pani ginekolog. Mozesz sie tam przejsc i wszystkiego wypytac. to jest ich strona
CORFAMED
skakali czyli własciwie kładli mi się na brzuchu zeby wypchnąć dziecko podczas parcia. moje parcie trwało 50 min i pod koniec kladlimi sie na brzuchu - takdo konca nie jestem przekonana czy to było potrzebne, ale w takim momencie zwlaszcza jak to jest pierwszy porod to czlowiek jest jak ciele na tej porodowce.. wiec nie protestowalamno i ciecie krocza .. moja coreczka byla malutka 3100 wiec mysle zeby sie spokojnie sama wysliznela bez ciecia mamusi
gojenie sie krocza jest w sumie malo przyjemne, gdyby nie to - to po porodzie mozna by wstac otrzepac sie i pojsc do domu a nie potem chodzic przez 2 tyg zgieta w pół
ale kamienskiego nadal polecamrewelacyjna obsluga juz na oddziale noworodkowym !
![]()
Hej dziewuszki, a czy któraś z Was ma zdanie na temat dr. Roszyk - Rybińskiej przyjmuje na Glinianej i szpitala na Dyrekcyjnej??
Polecałam ją koleżankom, które w ogóle pierwszy raz do ginekologa szły i wiem, że teraz polecają ją następnym osobom, takie były zadowolone. Gabinet ma dobrze wyposażony i naprawdę fajnie traktuje pacjentki - trafiłam do niej po naprawdę strasznych przejściach z panią doktor na Pabianickiej.. I jest bardzo racjonalna, dzięki czemu można nie zwariować z tą ciążą - takie wypośrodkowane podejście spanikowanej mnie i doświadczonego lekarza dało jednak całkiem przyzwoity efekt ;-)