reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Hej,

mam pytanie: piszesz o prywatnej klinice czy "publicznym" szpitalu? zamierzam rodzic w tym powiatowym na Komisji Edukacji Nar. Moze napiszesz cos wiecej o warunkach, wyprawce itd?

Z gory dziekuje,
Malgosia
W szpitalu mnie nie chcilei.Tak mnie mój lekarz załatwił. Nie moglam rodzić sn a na cc nie miałam papierów. A tam jest jakaś prywatna? Ja rodziłam w ginmedico to jest na fundusz.Przyjeli mnie na starych papierach,bo w mojej sytuacj na pewno nie ozdrowiłam.
Galeria
Opieka cudowna. W każdej sali masz łazienkie. Masz 4 sale jak pamiętam.Położne są przemiłe. Przychodzą pytają czy daje się rade,czy dokarmic,czy zabrać dziecko by się przespać itp.Nie wiem jak jest w szpitalu. Ale jak bezie 3 dziecko to tylko tam rodzic. A i jak nie dajesz rady z sn to nie zwlekaja robią cc.Mną zajmował się dr Pietruski-on jest założcilem i ordynatorem placówki.

reklama
W szpitalu mnie nie chcilei.Tak mnie mój lekarz załatwił. Nie moglam rodzić sn a na cc nie miałam papierów. A tam jest jakaś prywatna? Ja rodziłam w ginmedico to jest na fundusz.Przyjeli mnie na starych papierach,bo w mojej sytuacj na pewno nie ozdrowiłam.
Galeria
Opieka cudowna. W każdej sali masz łazienkie. Masz 4 sale jak pamiętam.Położne są przemiłe. Przychodzą pytają czy daje się rade,czy dokarmic,czy zabrać dziecko by się przespać itp.Nie wiem jak jest w szpitalu. Ale jak bezie 3 dziecko to tylko tam rodzic. A i jak nie dajesz rady z sn to nie zwlekaja robią cc.Mną zajmował się dr Pietruski-on jest założcilem i ordynatorem placówki.

:)

Dziekuje za odpowiedz... ja mam skierowanie wlasnie na cc do szpitala... i tak czytajac Twoj opis mialam nadzieje, ze te dobre wiesci to wlasnie o szpitalu... :-(

no coz... i tak dzieki :)

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies informacje o warunkach w szpitalu w Wyszkowie? bede wdzieczna :)

Pozdrawiam,
G.

:)

Dziekuje za odpowiedz... ja mam skierowanie wlasnie na cc do szpitala... i tak czytajac Twoj opis mialam nadzieje, ze te dobre wiesci to wlasnie o szpitalu... :-(

no coz... i tak dzieki :)

Dziewczyny, moze ktoras z was ma jakies informacje o warunkach w szpitalu w Wyszkowie? bede wdzieczna :)

Pozdrawiam,
G.

Coś niecoś ci napisze bo moja siostra tam rodziła a przyjaciółka miała cc. Do cc najlepszy lekarz dr. Piwowarczyk. Dla dzicka nie musisz mieć ubranek ani rożka,szpital daje swoje. Aby ubranko na wyjście,pieluchy i kosmetyki. Dziecko kąpane codziennie(tak było jeszcze w Listopadzie). Opieka-to zależy na kogo trafisz. Jak jest potrzeba dokarmiają dziecko.
Po cc lreysz 12 h na poporodowej.
Co chcesz wiedzić jeszcze? Dopytam i napiszę

a ja bardzo polecam IMiDz opieka rewelacyjna sale takie sobie ale personel naprawdę cudowny w każdej chwili można liczyć na pomoc położnej teraz moja koleżanka rodziła w instytucie i również była bardzo zadowolona jeszcze nie słyszałam aby któraś ze znajomych rodzących w tym szpitalu była nie zadowolona

Ja takze jestem za Imidzem rodzilam tam 8 miesiecy temu:tak:i jestem bardzo bardzo zadowolna ,opieka poloznych i lekarzy ssssuper.Mialam problem z karmieniem (zapalenie piersi) polozne nie krzyczały tylko pomagały małego przystwiac do piersi.Jedyny minus tego szpitala to wyglad PRlowski:) ale czy to jest wazne???? Najwazniejsze jest zdrowie nasze i naszego dziecka ,moze nie przypała wygladem ale opieka rewelacyjna:) Drugie dziecko takze bede tam rodzic.Kosek-dziwne ze słyszalas same negatywy bo Imidz to jest najbardziej oblegany szpital w Warszawie wlasnie ze wzgledu opieki i sprzetu dla wczesniaków.I zaznaczam ze bardzo ciezko sie tam dostac bo zazwyczaj jest brak miejsc i odyslaja do innych szpitali:)

co szpital to opinia. Jedni chwalą Wołomin a ja nie polecam. I też ma oddział dla wcześniaków. Co z tego jak podeście do pacjeta z epoki murzyńskiej

reklama
Właśnie chyba tak to jest że jedni chwalą, inni nie koniecznie. Moja koleżanka po pierwszym porodzie na Karowej ma bardzo złe wspomnienia, po drugim w Wołominie - bardzo dobre. Znam też dobre opinie o Karowej i nieprzychylne o Wołominie. Co osoba to opinia. Ja jeszcze sporo przed - ale rozważam właśnie albo Wołomin albo Praski. Wyjdzie pewno "w praniu". O IMiDzie słyszałam same pozytywne opinie, podobnie jak o Międzylesiu. Ale sama jeszcze nie mam doświadczenia.

Do góry