Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam zajęcia na studiach z takim facetem, który tam robi "naprawy". Bardzo miło opowiadał o zmianach, a tak powinno byc wszędzie:-)w bródnowskim też się nie płaci. za nic. mają taką politykę. nawet wynajęcie osobistej położnej jest niemożliwe.
Kto wie, kto wieKruszka, a i owszem. :-) Być może spotkamy się na oddziale.![]()

Radzymin w przychodni. Prowadzilam tam niedawno ciążedziewczyny szukam dobrego a nawet bardzo dobrego ginekologa na NFZ w okolicach CH Wileńska, Targówka, Bródna lub bliskich okolicach. Zależy mi na lekarzu który będzie zlecał badania a nie zakładał że wszystko jest ok
Też mam do Wołomina bliziutko a po pierwszym porodzie wolała bym rodzić w domu niz tam. Nawet Dzieckiem nie umią się zająć.Po licha brali wszystko dla dzicka jak dali mi ja zasikaną po pachy.I ich nie obchodziło że ja po cc nie mogłam stać. Gdyby nie mąż całe dnie był ze mną to by leżała mokra bo ja mdlałam 1 dobe jak wstała.Dlatego nie,nie,nie.Kosek a u którego lekarza prowadziłaś ciąże? jak wyglądają zapisy do gina??
Ja mimo że mam 5 minut jazdy samochodem do szpitala do Wołomina to ja jechałam do szpitala Bródnowskiego i nie żałuje tam chociaż mają porządne zaplecze do ratowania maluszków a i ja w razie co miałabym o wiele lepszą opiekę niż w rejonie
Za to Wyszków to cud, miód i malina. Polecam. Każda sala miała łazięnkę nawet ta po cc Opieka cudowna. O nic prosić nie trzeba. I to cc było sto kroc lepsze. Szybciej doszlam do siebie.Lekarze cudowni.