reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Ja będę rodziłą na Żelaznej, połoznej jeszcze nie wybrałam, ale nie chcę, żeby to była Kalyta, zbyt wiele niepochlebnych opinii o niej czytałam. Poza tym nie lubię jak ktoś mi robi łaskę i mnie "wciska w grafik" :evil:

reklama
Ja chyba tez sie ciesze ze ona nie miala miejsca ... bo slyszalam ze jest troche przereklamowana.....
A wiele dobrych opinii o innych poloznych rowniez krazy...:-)
Agatka na kiedy masz termin?

Na 12 czerwca :) Szukam teraz położnej, to znaczy głownie czytam opinie na forum gazety :lol: , bardzo dobre opinie ma Małgorzata Giedroń (mam nadzieję, że nie pokręciłam nazwiska), ale mnie by pasowała szkoła rodzenia na basenie Warszawanka, bo mam tam blisko.

Dwukrotnie rodziłam z Małgosia Gierada - Radoń i mogę ja polecić dziewczynom, które lubią towarzystwo osób energicznych i motywujących, natomiast osoby, które potrzebują wyciszenia mogą mieć mieszane uczucia. Natomiast wracajac do Małgosi to świetna osoba, uważna, fachowa i z poczuciem humoru. Bardzo kompetentna i niesamowicie oblegana :wink:
ania

Ja czytałam na forum gazty że Małgosia sama teraz jest w ciąży i ma termin na przełomie siernia i września....
więc nie odbiera na razie porodów...
a szkoda bo sama chciałam się z nią umówić...

No to chyba , ze jest kolejny raz w ciąży, bo Polę urodziła we wrześniu 2004 roku :D Az mi się nie chce wierzyć, że znowu rodzi w tak podobnym terminie.
pozdrawiam
ania

Mi też się wydaje, że już urodziła i normalnie pracuje, tak przynajmniej piszą na forum wyborczej. Mnie akurat taka energiczna osoba by odpowiadała, bo sama jestem energiczna i ktoś rozlazły mógłby mnie wkurzyć, wiadomo, jak to jest, poród, nowe doświdczenie, panika, rozhisteryzowany mąż :lol:

No to sorki pewnie nie zerknęłam dokładnie na datę postów w gazecie.
Tak czy inaczej ja mam się spotkać w przyszłym tygodniu z Agnieszka Hryciuk i podpisać umowę....
Jeśli wiecie coś o niej napiszcie proszę...........
Ja bardzo boję się porodu i chciałabym umówić się z położną jtóra mnie jakoś wyluzuje :-)
Jak rozmawiałam z Agnieszką prze telefon wydawała się bardzo miła..... ale nie znam nikogo kto z nią rodził..... :-(

aga

reklama
Gosia Gierada-Radon jest fantastyczna, tyle ze 24 wrzesnia urodzila coreczke i w tej chwili nie przyjmuje porodow. Prowadzi za to szkole rodzenia i poradnie laktacyjna. Ma strone internetowa :www.magiera.com.pl
Ja tez bardzo zaluje bo mialam nadzieje ze drugiego malucha tez przywitamy z Gosia.....

Do góry